Rezultati testa :
Prvi test je odradjen sa 4.kanalom(2468 MHz) naravno procedura kao sto je to Yu-men predlozio.Prvo je ukljucen video predajnik i prijemnik,a zatim stanica.Na monitoru slika malo treperi a kad se pritisne range dugme prestaju smetnje ali u pitanju su veoma male smetnje.Sale,Dule i Srdja su pratili desavanja na monitoru i radu motora na trikopteru.Kad sam se udaljio na 35 koraka e sad koliko je tacno to metara
kad sam pritisnuo range test bilo je signala,na 40 koraka izgubio se signal,signal na monitoru je i dalje bio dobar.Poslije ovoga nastavio sam da se sa stanicom udaljavam i na 125 koraka i dalje je bilo i RC i video signala naravno bez pritisnutog range test dugmeta.Isao bih ja i dalje ali bih zavrsio u Moraci
Poslije ovoga testa sa 4. kanalom prebacii smo video na 1. kanal (2424 MHz) na kome je video signal dosta bolji od predhodnog ali zato na 35 koraka bez pritiskanja range test dugmeta izgubio se signal
Experiment dokazao da je Yu-men u pravu
Nismo probali da li bi bilo kakvih promjena da smo ukljucivanje komponenti izvrsili obrnutim redosljedom ali to cemo nekom drugom prilikom.
E sad,premotoavajuci film u glavi kad sam do sada letio sa ovim video linkom koristio sam 4.kanal i procedura ukljucivanja je bila ovim redosljedom tako da sam imao veeeliku srecu da to nije bio kanal 1. ili bilo koji drugi.Naravno ova frekfencija je veoma diskutabilna i podvucena je crvenom za upotrebu sa RC opremom na 2.4GHz ali eto u pitanju su sitnice koje zivot znace.
Evo i teh.podataka o ovome video linku i srecno