E ovako, u ovome mi je pomogao Poseidon, koji je imao EasyStara i na njemu je ugrađivao elerone.
Evo jednog linka biće dosta jasnije
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=350408&pp=15&page=14eleroni su dužine 30cm, širine 4cm.
Ovako je to ispalo kod mene
Početak elerona sam stavio na 10cm od sredine krila (to možeš videti i na gore postavljenom linku). Ovde je ispalo malo nejasno zbog ugla fotografisanja, ali pogledaj na prethodnom linku ima sličica sa objašnjenjem.
Oko servoa, flomasterom sam ocrtao konture. Onda sam jednim skalpelpm isekoa po dubini i onda kopao sa istim. Kada sam dobio željenu dubinu, sa ravnim skalpelom sam usepo da je nešto poravnam, onda sam siapo moment wood lepak da bi bilo ravno. Na servo sam nalepio obostrano lepljivu traku i ubacio je unutra. Naravno, ruku servoa sam prvo zašrafio. Pre nego što ubaciš servo potrebno je da isečeš kanal za servo kabl. Preko servo i servo kablam sam zalepi fiber traku.
Na mesto gde se nalazi servo na trupu postoji otvor kroz koji sam provukao servo nastavak i koji je povezan na prijemnik. Na njega se kači servo za elerone. Kada ga povežeš samo malo zategneš iznutra servo kabl da ne štrči previše i to je to.
Kada isečeš deo krila koji će biti eleroni, potrebno je da obradiš ivice nekom šmirglom ili skalpelom, kako eleroni ne bi udarali u krilo.
koristio sam najlon šarke, 3 kom po eleronu i lepio ih prvo super lepko, što je greška, veruj mi. Onda sam prešao na 5minutni epoxi.