Evo sad sam se vratio iz Madjarske i vidim da ste bili "vredni" i pisali o Thunderboltu.
Prvo bih se zahvalio svima koji su dali lep komentar za ovaj model.
Jes' baš sam se trudio da ga napravim, onako, kako treba...
To je bio moj prvi "projekat", držao sam se planova i svega što je Top Flite kazao. Doduše, ovo je kit gde ni nema nekog velikog odstupanja od plana. Zato je i dobar za prvu samostalnu gradnju, jer uz fenomenlne planove i sve delove, ali doslovno sve delove, dobijete i uputstvo od 70 strana, sa slikama.
Tako da znate, ako planirate da "sami pravite" model, Top Flite je za "nove u tim vodama" na prvom mestu. Sem Thunderbolta imaju i druge warbird-e...
Ono što ovaj model malo odvaja od običnog Top Flite kita je finiš. Meni je P 47 poslužio da probam neke "tehnike", o kojima sam čitao, ali koje do tada nisam nikada radio.
Znate, treba biti malo "opičen" pa onako lepo ofarban i izlakiran model uprljati, šmirglati, udarati nitne...
No, eto na kraju se pokazalo da, ustvari, te stvari daju pravi šmek.
Ovakav finiš je i praktičan, sva sitna oštećenja, a uvek ih ima, na vederingu izgledaju kao da baš treba da su tu. Treba se zagledati pa videti šta je namerno, a šta se "desilo"...
Model sem što dobro izgleda, lepo i leti.
Sa G 62 je postao mnogo lakši za letenje, kao i za poletanje, jer mu treba kraća pista.
Sletanje nikada nije bilo problem, P 47, sa onim flapsovima sleće sam... Uostalom još nijedan model nije ostao u vazduhu...
Kaže Gabor kako sam mu rekao još jesenas da će to biti njegov model. Ja to znam, pa prošao sam taj put...
Sad mogu potpisati da će vrlo brzo da se napravi prikolica, a sledeći warbird će biti još veći... Pazi 100%...
Šteta bi bilo da ne bude tako, jer ima sve one neophodne elemente za ozbiljno bavljenje ovim hobijem.
Ako ste zaboravili koje, ponoviću vam... Znači, bilo šta da fali od nabrojnog "mrka kapa"...
Možda ne mora ovim redosledom:
1. da imaš podršku žene (najvažnije)
2. da imaš love
3, da imaš gde da radiš
4. da imaš vremena
Fali li bilo šta od ovog...
E sad, mislim da Gabor ima sve to i zato ga vidim kao veoma ozbiljnog kandidata za lepe velike avione.
U Thunderboltu je ostao moj prijemnik, tako da ćemo sa prvim lepim prolećnim danima ići da ga letimo.
Rekao sam mu da ništa ne dira i ne "prčka" po modelu, sve je namešteno i natrimovano...
Moraće da nabavi par stvari koje nema (kompresor, jak starter) i vremenom, kako već rekosmo prikolicu
Što se tiče samostalnog letenja, samo polako...
Ići ćemo zajedno, ali samostalni letovi, možda kad se malo navikne na velike modele, mislim pri tom da prvo leti Extru, pa potom ovo...
Nije ovaj model "neki specijalan", ali posle modelčića koje je leteo, preći na ovoliki model, mislim da je malo veliki korak...
Ovde kad se nešto zezne, u bilo kojoj fazi leta, nema "daš gas pa ga izvučeš"...
Sem toga, nema improvizacija, sve je mnogo skupo i komplikovano za nabavku da bi se olako prilazilo priči.
Nisam nikad bio na "zalivnom", gde bečejci lete, ali mislim da Thunderbolta tamo ne bi trebalo leteti. Ako je teren malo grbaviji, stradaće trapovi, verovatno sa njima i krila...
Ovaj model je za Čenej, 13 Maj i slična mesta. Ni na Čeneju nisu svi delovi aerodroma pogodni, pošto ima i te kakvih neravnina.
Sve u svemu, Gabore imaš lep model, nešto što nema na svakom koraku i tako tome treba pristupati, sa mnogo pažnje, i razumevanja...
Izvini na "popovanju", verujem da sve to ti znaš, nisi mali, ali nije ni na odmet još jedared spomenuti...
Veruj mi i ja jedva čekam lepo vreme pa da polećemo mašinu...
Puno te pozdravlja
Mirče
P.S. Schwab, posle Meistera verovatno se radi Stuka, kit je tu, motor (G 62) ima čika Dule, "finansijska inekcija" je obezbedjena prodajom jedrilice i Thunderbolta, tako da nema razloga da se ne pravi ovaj model. Pošto je model veliki, a lak, možda "padnu" neke "egzibicije" tipa alnasera, sirene, bombi...
Trebao bi i da završim Lightninga. Videćemo još šta će biti sa tim modelom. Ja bih ga najradije napravio, pa prodao, ali ko zna...
Imam i neke varijante sa Dinom za Meisterovog Foke Wulfa, no to je pitanje šta će biti do kraja.
Planova mnogo, videćemo...