Da bi dobio isti hod nekih površina, prvo mora mehanički da se sve isto poveže (servoi sa kontr. površinom koja se namešta).
Kad je to odradjeno, za fino podešavanje početnog i krajnjeg položaja možeš koristiti MSA 10.
Na tvom Thunderboltu nisam imao Match Box, nego je sve bilo povezano preko stanice. Više se ne sećam, ali čini mi se da su flapsovi bili na Y kabel, a eleroni imali svaki svoj kanal u prijemniku.
Mislim da je svetlo za sletanje bilo umiksovano sa kanalom za ventil stajnog trapa (gear).
Čini mi se da sam samo tako mogao da dobijem da servo za svetlo ima veliki hod, a servo za ventil mali...
Problem je stanica za 7 kanala, kad treba mnogo toga povezati a, kanala nema...
Čika Dule je imao sličan problem sa svojom stanicom (Futaba 10 kanala), nešto nikako nije mogao a namesti.
Čak je i Dišljenko, jedared kad nam je bio u poseti, pokušavao da mu pomogne - bezuspešno...
Onda je Dišljenko na predajniku krenuo skroz iz početka, sa setingom za totalno nov model... Počeo je od imena modela, pa sve po redu i stvar je profunkcionisala...
Možda je greška u tome što si kopirao seting od nečega ranije, pa sad hoćeš da ga prilagodiš svojim (P-47) potrebama...
Nema razloga da sve ne radi jer smo leteli i sve je šljakalo. Treba samo naći gde je "kvaka"...
Možda će ti trebati još koji MSA 10. Ako treba završićemo to sa Stivom dok si "rek'o keks"...
Žao mi je što se "patiš"...
Pozdrav
Mirče