Imam ja H9 PULS XT sa Evo46 NT Leti perfektno, taj motor je preporucen za ovog Mustanga, svestan sam da je malo ovo jak motor ali je samo 150 grama tezi od Evo 46 NT, mislim da sa 10-20 grama olova resim problem, Jedan tip je na ovaj model ugradio Super Tiger 91, koji je od ovg JBA tezi za 100 grama, u svakom slucaju probacu, decembra mi stize auspuh za ovaj motor (izgleda kao za benzinske motore) koji je skoro duplo laksi od ovog postojeceg pa ce i to uticati malo. U svakom slucaju ako naidjem na vece probleme stavljam nesto manje a ovo ide u nesto vece-videcu u sta, mozda neki P47 od 200cm raspona...to mi je zelja, jer sam video tipa koji je ovaj motor stavio na ZERO od 210cm raspona i odlicno se pokazao. A sto se tice samog nosa aviona, kada stavim motor na drzac sa jako malim pomeranje unazad dolazi tacno na mesto da ne remeti gabarite, i malo olova pozadi zbog tezista pozadi trebalo bi da resi proble, jer sam motor ima dovoljno snaga za tezinu koju ce biti neznatno povecana, jdeniom mi je auspuh problem, kada mu po srednjoj osi pomerim samu cevku izduva onda je iznad krila na 1cm od samog krila, bas sam iznnadjen velicinom samog auspuha.