Pozdrav,
Naime imam problem sa pokretanjem simulatora preko dongle-a.Radi se o takozvanom "Saili 9 in 1 simulator",gde je izmedju odtalih ukljucen i Phoenix simulator.
Pokusacu ukratko da objasnim proceduru koju radim i gde nastaje problem a ako neko od forumasa poseduje isti simulator i mozda je imao slicno iskustvo neka proba da odgonetne problem.
Sa diska koji ide uz dongle sam instalirao "simulator luncher" kao administrator,i time dobio ikonicu na desktopu.Koju sam zatim isto kao i admin. pokrenuo i dobio novi prozor na desku kao i ikonicu u task baru.U prozoru sam imao,kao opciju,da "stikliram" "Autorun this simulator`s software after toggle simulator type",sto sam i uradio.Time bih dobio da kliknuvsi desni klik na ikonicu u task baru dobijem spisak simulatora gde bih trebao da izaberem zeljeni (u mom slucaju Phoenix) i da time mi se otvori novi prozor u kome bih pronasao vec instalirani simulator i pokrenuo ga.
U mom slucaju problem je sto kad kliknem desni klik na ikonicu u task baru i izaberem Phoenix ne otvara mi se prozor da izaberem .exe fajl i pokrenem simulator.
Koristim Win7 x64.
Ako neko ima ideju sto nece,bio bih zahvalan.
Davor