Леонардо, лепак који користиш је добар и нема потреба да га мењаш. Суши се за око двадесетак минута, ако га правилно наносиш у танким слојевима, и после тога нема никакве влаге која би извитоперила крила. Сув је кад од беле боје постане провидан. Делови крила, приликом лепљења, морају бити причвршћени за равну подлогу. При састављању не сме бити никаквог силовања и натезања, јер ово уноси напон у материјал. Унети напон може касније извитоперити крило. Докле год не завршиш са састављањем крила (планк је углавном последњи), оно мора бити причвршћено за подлогу.
Још једна ствар. Чини ми се, гледају фотографије, да си лоше поставио терминезонско ребро Т1. По мени, оно не треба да иде по доњаци крајњег ребра, већ по његовој главној тетиви (тетива која спаја нападну и излазну ивицу). У том случају би ти и врхови троуглова Т2,Т3 и Т4 изашли на контуру горњаке крила и не би имао степеник који се види на фотографијама.
Исто тако мислим, да за твоје крило, могу и горњи и доњи појас рамењаче бити од балзе, без икаквих проблема.