Kalendar takmičenja za sezonu 20247 SKUP MODELARA - VALJEVO LYVA Divci 2024
Slabo ti to teras Koliko ide na sat - 25-30km?
Da li je to Apatin-Dunavac kod Rebrace ili gresim? pozz
Quote from: jovanovic28 on October 10, 2011, 12:34:59 PMSlabo ti to teras Koliko ide na sat - 25-30km?kao sto sam i ranije napomenuo,taj dan nam je bio ocajan,baterije su nas nesto zezale,a po povrsini i odmah ispod nje je bilo jako puno trave tako da se nije dalo bas vozati,a na snimku nije ni jednom vozen pod punim gasom,ali imam i snimak kad jeste,pa cu i to postaviti...
Quote from: Daniel on October 10, 2011, 04:56:34 PMQuote from: jovanovic28 on October 10, 2011, 12:34:59 PMSlabo ti to teras Koliko ide na sat - 25-30km?kao sto sam i ranije napomenuo,taj dan nam je bio ocajan,baterije su nas nesto zezale,a po povrsini i odmah ispod nje je bilo jako puno trave tako da se nije dalo bas vozati,a na snimku nije ni jednom vozen pod punim gasom,ali imam i snimak kad jeste,pa cu i to postaviti...Ajde postavi da vidim kako ide taj ventilator na full gasu
he..he.. ja bih rado dosao sa mojim VOLVO camcem 30 cc GAs , ali si suvise spor za mene
Po prici smo cini mi se svi ocekivali nesto mnogo brze, daleko da je ovo sporo ali... Lici da ovako idu fabricki kitovi koji su pominjani na forumu za nekih 200eu a Traxass Spartan nekako deluje MNOGO brze.Jel merena nekad brzina sa GPS-om ?
Da li postoji mogucnost da ga olaksas na neki nacin? Mozda da izbusis dno kao sito .. siguran sam da bi brze isao