Pozdrav svima!
Eto i ja da se predstavim...
Zovem se Robert Babo, javljam se iz Novog Bečeja. Rođen sam 18.02.1995..Što se tiče aviona,oni su moja
“velika ljubav”
,obožavam ih od kad znam za sebe.Sa nekih 10 godina sam se upisao u Aeroklub Jedinsto u rodnom selu,ali tamo smo radili samo na onim starim blanicima I to mi je ubrzo postalo dosadno. Pre nekoliko godina potražili su me iz kluba I pitali su me da li bi se ponovo uključio u priču pošto sad bi radili nešto novo, na temu RC aviona. Tu nam je od pomoći bio Gabor Lastovič, modelar iz Bečeja, ko mi je sad već I priljatelj I učitelj. U međuvremenu sam završio osnovnu školu I pred mene je stajala tabla sa natpisom “kud dalje?”, pa sam se odlučio pored Vazduhoplovne Akademije u Beogradu, jer želim da saznam više od toga što radimo u radionici. Nekoliko puta sam bio napolje na Zalivnom polju sa Bečejcima a posle sam uzeo I svoj prvi model. Bio je to jedrilica DG-1000 (koju ni danas nisam sam poleteo
). Dosad sam leteo samo na avionima koju su mi dali Gabor I Piću a u međuvremenu redovno vežbam na simulatoru. Od onda sam I član RC Flying Team Bečej... Od pre par dana I hangar mi je bogatijii. Gabor mi je poklonio svoj MiG-29, a od njega sam preuzeo I model Edge 540...
Želeo bih što bolje I što brže da se uključim I da unapredim sebe na što veći nivo u letenju.