Pozdrav drugari,
kao što znate ja na svom Angelu S50 vozim Turnigy XP 5065 27KV na 8S/3300 i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Pošto planiram da tokom zime kompletiram jedan 2x2m F3A avion, počeo sam polako da smišljam šta da stavim u njega. Na HK su se pojavili razni motori, ja sam nišanio G160, ali ga dugo nije bilo na stanju.
U međuvremenu se pojavila SK3 serija i rešio sam da naručim dva motora od te serije: danas je stigao prvi, 6354 - 245KV. Drugi (6364) je u Srbiji, čeka na carinu jer je sa njim naručen i kontroler.
Kada sam otvorio paket, bio sam iznenađen, jer umesto konfekcijske bele kartonske kutije, našao sam super odštampanu crnu "fancy" kutiju.
Pored CE znaka na prednjoj strani, kvalitetna štampa je i na celoj kutiji, sa lepim sigurnosnim merama na donjoj strani kutije:
Kada se kutija otvori, vidi se da je ovaj put posvećeno dosta pažnje i pakovanju ne samo ceni:
Evo šta se sve dobija uz motor:
Opšti utisak je da je motor odrađen dosta dobro. Namotaji su uredno spakovani, žice su uredno izvedene, mada su malotvrđe, jer su to u stvari direktno namotaji. Mehanički je isto sve kvalitetno:
Ostaje da ga isprobam. Kad bude zahladnelo biće test na stolu... A kasnije, plan je da oba motora isprobam u avionu i vidim šta će bolje da legne u avion. Onaj koji prekostane verovatno će ići na prodaju.
Sve u svemu, zadovoljan sam. Nadam se da će sve biti ok kad počnem i da ga koristim.
O drugom motoru kad stigne, u ovoj temi, a o avionu nekom drugom prilikom...
Pozdrav