Blago tebi kad mozes da potrosis toliko para.Tj, za te pare, ja mislim da moze bolje da se skocka. Ali, idemo nekim redom:
1. Lepa cifra, mala rezolucija (po meni).Da li mogu da prikazu 3D sliku, tj. razlicite slike na oba oka?
4. Zasto low pass a ne band pass filter? U svakom slucaju, zaboravi kanale 1200 i 1240 na predajniku.
6. SWR = 1
!!! Ako je tako, ja cu da je pojedem... 8dBi- malo. Toliko imaju i stap antene( =kruzni dijagram = ne treba pracenje)
(Generalno, za antene i filtere, moj predlog je firma Dual iz krusevca. Napravice ti mnogo bolje od svega sto mozes da kupis bilo gde)
8. Mislim da ce ti trebati siri objektiv. On je i najbitniji pa na njemu ne zali pare.
9. Skupo! Ja sam moj kombo platio manje od 25$ (i da nemam u krilu karbon-aluminijum takmicarsku strelu, pokidao bi krila u ostrim zaokretima)
Mozda je bolje da ides na manji KV, veca elisa = manja brzina
EasyStar je dobra platforma. Lepo leti, lako se krpi, moze mnogo da ponese.
11. Pan/tilt je na HK oko 5$ a ostalo moze lako da se napravi.
I tako dalje...
Ja kad sam pravio ovakav spisak, izaslo je mnogo vise, pa sam dogao ruke od svaga.
Sve u svemu, mnogo toga sto treba utamburiti da radi jedno s drugim. A na kraju, to ispadne poprilicna skalamerija s kojom se treba snaci na livadi.
A treba i avion leteti... jos ako hoces i lep snimak... Mnogo muke, malo opustanja, ne moze jeftino.
U stvari, moze.ali onda idi na bas jeftino i imaces isto zadovoljstvo(i iste muke).