Skoro sam provalio foru al nisam pisao jer nisam instalirao simulator pa reko ajde kad to sredim, napisacu sve, ali da pomognem sada malo.
Ranije na Win XP mi je sve ok radilo ali je ta stara verzija SPP-a traziva PPJoy. Sada sam opet tako probao na Win 10 i nije htelo.
Dosta sam se mucio, instalirao pa bisao razne kombinacije raznih verzija ta dva programa i nije htelo.
Na kraju sam sve to obrisao i instalirao najnoviju verziju SPP-a sa njihovog sajta i probao samo to (neke druge starije moraju na dr mestima da se nalaze) i nije htelo ali sam primetio da ti neki vizuelni "klizaci" u programu tresnu u trenutku ubacivanja konektora u "line in" na pc-u pa sam nastavio da cackam i citam sta sve podrska sa SPP sajta kaze.
Kako sam resio problem. Znaci taj novi SPP uopste ne zahteva PPJoy program kao ranije, usao sam desnim klikom na zvucnik (u windovs start meniju, dole desno) i tu je opcija 'recording devices' i na samoj ikonici koja predstavlja 'line in' sam opet kliknuo desni klik i selektova dve opcije-set default device i -set defaulc communication device
i holla, proradilo tj u SPP na pomeranje palica na stanici ti graficko potenciometri se krecu