Pozdrav svima,
U proslom postu predstavio sam vam paraglajdere a ovog puta jednu prelepu jahtu.
Radi se o modelu San Diego
Duzina modela 1300mm
Sirina 270mm
Tezina sa komplet opremom 6.5kg
2x 3S 25C 4200mAh
Motori nisu one koje sam dobio sa njim, neznam koji model motora je u njoj jer mi model nije sad pri ruci.
To su ono najosnovnije karakteristike.
Ostalo:
gomila sijalica 3-6-12V
Imitacija zvuka motora
Sirena za maglu
itd itd.
Kad sam kupio model nisam imao predstavu koliki je i da je sav u komadicima
, to mi je prvi model tih dimenzija i da kazem prvi model koji sam morao sam da sklapam...
Inace posto je model ogorman odlucio sam da ga na tenane odradim i ubacim sve sto je moguce ubaciti na njega...
Posle godinu dana rada na njemu bio je gotov.
Mogu vam reci da mi je bilo veliko zadovoljstvo dok sam ga pravio i veoma mi je drago sto sam ga i zavrsio.
Ime Nadja dao sam po mojoj cerci kako bi sa zenom izravnao racune. Ona je nju nosila u stomaku 9 meseci ali zato sam ja radio na ovoj bebi 12
Mislim da film kao i slike govore sve o ovom modelu.
Uzivajte.....
Elektronika
A evo i slika
ISKORISTIO SAM SVE KANALE
Za ova plava svetla iskoristio sam led sijalice za automobile koje sam napunio super lepkom...
Lepo se vozi i sa novim motorima koje sam ubacio mislim da mogu izaci na crtu i sa nekom srednjom klasom glisera.
Da bih izglisirao i digao je potrebno mi je nekih 5 metara sa punim gasom. Nakon toga ostaje da glisira sa nekih 40% snage.
Odlicana yahta samo teska i velika za transport. Nije model za ispod miske ili da ga stavim u neku kesu...
To je sve za sada a za koji dan predstavljam i ostale modele....
PS. Lepo je kod nas u Beloj Crkvi, imamo 7 jezera, lep zatvoren i uvek slobodan aerodrom na nekih 6km od grada a naravno i terena za automobile...
Veliki pozdrav svima.