RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

SIG CITABRIA

<< < (3/45) > >>

drjack:

--- Quote from: misha on December 06, 2011, 10:18:30 PM ---
sto rece Sava nije da sugerisem, ali van te Citabrije nece zvucati ni blizu prave bez nekog cetvorotaktnog motorceta. :)

--- End quote ---

Daleko je do proleca ko zna , a onaj Savin benzinac sto ga seta sa modela na model, bi bio pasent za ovu pticu.

Gorane da li je  Vasa Citabrija iz istog kompleta?

Sava:
Taj je mog Pajpera od 2,1m. derao kao Musa jarca.Penjao je u tačku kao raketa. Mislim da je prejak, a osim toga dragi unikat. Možda da uradiš konverziju neke desetke na benzin, to bi već bila druga priča.Nekog dobrog polovnjaka, Kinesko paljenje i svećica sa navojem za glo motor(oko 7$ kod Kineza) i doći ćeš povoljno do dobrog benzinca. Nemoraš nositi gorivo na livadu. Kod kuće naspeš 2 dcl i sit se naletiš.
Ako je OS karburator na njemu, može da ostane, nemora se stavljati za benzince, a nije problem ni karburator od najmanjeg trimera uz manje dorade. Duga je zima, a ideja smo puni.
Pozdrav i   (work) (work)

drjack:
Sad ste me bacili u razmisljanje ali je ideja jako dobra.
Razmislicemo o tome, ima vremena, nece model tako skoro biti gotov.
Hvala na savetu :big smile

soprano:
Kao prvo cestitam na modelu i mogu da primetim da Deda Mraz vec poceo da donosi poklone,Citabrija je sjajan model jedva cekam nastavak price.A sto se tice ove prepravke sa glow na benzin bas sam zainteresovan da vidim ili procitam nesto vise oko toga.Sad bih zamolio Savu da ako poseduje neki link u vezi ove price da prosledi kako bi i mi mladji nesto novo naucili.

Sve cestitke za proekat i samo napred.....

mirce:
Lep projekat, Sig je poznata firma i verovatno neće biti "iznenadjenja". Ideja sa krilom iz dva dela je interesantna, a benzinski motor bi bio super. Kinezi već imaju male benzince, pa možda to ne bi bilo "hrdjavo" i to proveriti. Pogotovo zbog cena...

Sve u svemu, pišite i stavljajte slike, pa da svi uživamo...

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version