RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
SIG CITABRIA
Sava:
Ima dosta sajtova o konverzijama na benzin, iz svakog se može nešto naučiti. Ja sam radio konverziju, sada mogu reći veoma uspešnu http://rcfly4um.org/index.php?topic=4800.0.
Motor ima sigurno stotinak radnih sati, i radi savršeno. Ugasio se samo kada je ostao bez goriva.
Kinezi imaju izvanredan motor od 15ccm. na benzin. Koliko bi koštao dok stigne do nas, to stvarno nisam siguran.
drjack:
Hvala na savetima svima. Ja sam vec nesto poceo da petljam oko modela na kompu, ali se jos nista ne vidi.
Posto je Tosa zadnjih dana prezaposlen, preuzeo sam na sebe obavezu da odradim sve "posebne" delove
i da sve sto je u kitu stiglo iseceno, prebacim u digitalni oblik. To radim iz razloga da gradnja oba modela krene istovremeno.
Razmisljao sam kako bi to najlakse uradio i problem vrlo brzo resio. Posle par dana vecina delova je vec u Acad formatu u razmeri 1:1
Tosa godinama tako dobru kafu kuva da moram bar malo da mu se oduzim 4e
Tosh:
E za to imas jos dve kafe. Kuca casti.
Goran-Le:
Jeste druze iz tog je kompleta i ja sam je nabavio iz nemacke zajedno sa motorom.Model je izuzetno lagan i prelepo izgleda,na kraju kad zavrsis ceo model uverices se i sam. Kao sto Mirce rece SIG je dobra i ozbiljna firma pa je i model O.K.Naravno da bi lepo bilo da stavis nekog 4-taktnog max-a ili saito i da pored lepog izgleda imas i lep zvuk prilikom letenja ali ako vec imas el.set kao sto sam vec i rekao da se ne ponavljam,model te nece ni u toj varijanti razocarati,niposto!Kada budem sad oko praznika dolazio za L.E. slika cu moju citabriju i postaviti par slikica a i posla cu ti par slikica interesantnih kolor sema.
Pozdrav i samo napred u izradi modela ()-()
drjack:
Gorane, cekamo slike... (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version