Veoma ohrabrujuce, steta je minorna. Ja nemam iskustva sa tom vrstom materijala. Bojim se da on ne propusta vodu i da ista ne moze da ispari iz belog lepka (drvofiksa). Ako moze, onda super, proveri i ako je dovoljno cvrsto onda si uradio dobar posao. Neke od tih materijala rastvara i super-lepak. Ako kod tebe to nije slucaj onda opet dobro. Nije strasna ni ta naprslina na izlaznoj ivici krila, tu u korenu, jer koliko vidim najveci deo spoja krila je ocuvan. Ako ne smeta cijano, (super-lepak), onda par kapljica i to je sanirano. Ne svidja mi se ta crna traka koja sa donje strane treba valjda da ojaca ulepljeni spoj leve i desne strane krila. Cini se da je to neka izolir traka koja zbog svoje male sirine tesko da moze da bude od koristi. Ja bih se potrudio da pronadjem prodavnicu koja prodaje samolepive PVC folije, koriste ih firmopisci, ima ih u razlicitim bojama, najbolje bi bile one tanke koje izgledaju kao da su od aluminijuma. Sirina je tu najbitnija. 10 do 12 cm. bi bilo OK. a duzina tolika da se koren krila sasvim omota i da preklop bude recimo 1 cm. Proveri kako je zalepljen nosac motora. Ako ne "dise" onda je i to dobro. Sacekaj elisu, napuni bateriju, sve jos jednom proveri, sacekaj miran dan, na livadu, pun gas i uzivaj.
Bata Stepanovic.