ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Problem sa Brushless motorom za RC automobil

(1/5) > >>

rubiroza:
Imam problem, tj. nedoumicu sa Hurricane 12T brushless setom. Naime, prilikom voznje napred, kada se pusti gas, motor polako smanjuje obrtaje i auto sve sporije ide da bi na kraju stao. Medjutim, to nije slucaj kod voznje u rikverc. Kada se u tom slucaju oduzme gas, motor odmah koci, tj. auto momentalno staje.
Da li je ovo normalno ili ne?  mmmm
Motor sam dobio polovan, uz auto koji sam uzeo. Preko setovanja sam sve vratio u fabricko stanje, ali je ovaj problem i dalje prisutan.

Kijan:
Sta keze upustvo ? Mozda je u pitanju neko podesavanje - setovanje.

rubiroza:

--- Quote from: Kijan on December 24, 2011, 05:32:05 PM ---Sta keze upustvo ? Mozda je u pitanju neko podesavanje - setovanje.

--- End quote ---

Sve sam probao. Postoji parking brake i braking performance. Sve sam stavio na nulu. Ali opet ista prica.
U medjuvremenu sam uzeo potpuno nov set od istog proizvodjaca, ali malo jaci, tj. 8T. On najnormalnije radi.

Mozda je ovaj 12T set sprecifican. A mozda je pokvaren.

Bigneda:
to je normalno setovanje, odnosno kad se pusti iz rikverca on automatski pritiska kocnicu :)

rubiroza:

--- Quote from: Bigneda on December 24, 2011, 11:33:43 PM ---to je normalno setovanje, odnosno kad se pusti iz rikverca on automatski pritiska kocnicu :)

--- End quote ---

Ok, hvala na odgovoru. Mislio sam da nesto nije u redu, ali izgleda da je to normalno.
Moze lock ili brisanje ove teme.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version