ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Problem sa Brushless motorom za RC automobil

<< < (2/5) > >>

bojanmilo:
Normalna situacija za huriccane, imam 8T set, ESC je veoma los tako da to ne moze da se iskljuci....

rubiroza:
I ja imam Huriccane-ov 8T set i sve radi savrseno. Ali ovaj 12T mi pravi problem i to me bas nervira. Da li bi zamena ESC-a resila problem?

Bigneda:

--- Quote from: rubiroza on February 12, 2012, 10:08:15 AM ---I ja imam Huriccane-ov 8T set i sve radi savrseno. Ali ovaj 12T mi pravi problem i to me bas nervira. Da li bi zamena ESC-a resila problem?

--- End quote ---

Koji 'problem' ?

rubiroza:

--- Quote from: Bigneda on February 12, 2012, 01:14:05 PM ---Koji 'problem' ?

--- End quote ---

'Problem', tj. nenormalno ponasanje koje sam opisao u prvom postu.
U medjuvremenu sam imao prilike da vozim rc automobile u koji je ugradjen isti ovakam 12T set i kod svih je rikverc normalan, tj. nema kocenja.

I samo nesto da pojasnim. Meni nije problem rikverc voznja. U nazad skoro i da ne vozim. Problem je prilikom kocenja. Kada auto ide napred velikom brzinom, i kada pokusam da zakocim, auto se prevrce preko nosa.

Bigneda:
Pa s obzirom da je to normalno kod nekih drugih modela a mozda i kod tog. Ostaje da je problem do setovanja ili neispravnosti ESC-a ali tesko da mu samo to ne radi !

Takodje jacina kocnice se isto podesava, tako da ili taj ne prhvata setovanje ili se negde gresi prilikom programiranja !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version