Ma jesam zainteresovan ali da budem iskren toliko sam malo leteo protekle sezone (ne samo ja svi mi koji smo na 13. Maju) da i ono malo sto sam leteo probao sam da letim IMAC. Ja od ovoga definitivno nisam odustao i kao sto rekoh model sam vec odabrao i ama bas svu (ukljucujuci i motor i elisu) opremu za njega, ali nikako da se odlucim da ga pazarim. Okacio sam u nekom od prethodnih postova o kom modelu je rec, i njega sam odabrao zato sto je to model koji bi mogao da nosam svuda sa sobom, od kompozita je, moze da jedri i termalno i na padini a moze da bude i cisto akrobatski. On nije za klasu F5J 400 morao bih sa njim u ovu drugu mnogo zahtevniju kategoriju ali nema veze, bitna je dobra zabava. No, rekao sam sebi da cu prvo malo da rascistim modele koje ne koristim i za sada je to MsWind 50, dusa me boli ali greota da stoji.
"Malo" mi autici pojeli finansije u zadnje vreme, ali sta cu kada se klincu trenutno to najvise svidja, a da budem iskren i meni, vrlo je opustajuce. Ja iduce sezone sa letenjem verovatno prelazim na nasip, pre podne avioni, popodne autici ...
poz