RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
F4U CORSAIR
leonardofibonacci:
Ako vec volis scale modele, onda bi ti ovo bio jako dobar izbor. Kao sto rekose prethodni, nemoj kupovati RTF.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7369
n3mke:
Ne znam po cemu je ovaj penasti model scale, a i u svakom slucaju nije dobar odabir za prvi avion, jer je 3d.
leonardofibonacci:
Velika povrsina njegovih pokretnih delova moze lako da se nadomesti ogranicavanjem njihovih pomeraja. Poenta ovog modela je to sto je, skoro, neunistiv.
n3mke:
pa znam, al bez obzira na to, ovo nije avion za pocetnika.. :)
GILE:
alaleksicu za pocetak nije uslov da bude model lep i da se tebi svidja. Uslov je da je auto stabilan i da je spor. RTF modeli se prave vise zbog praznjenja magacina nego zbog dobre kombinacije. Recimo ako ga kupis prodavac ti je prodao ono sto mu slabo ide sa onim sto mu dobro ide a posle kupis i duplo jer shvatis da ti motor ne odgovara pa baterija i na kraju ti treba nova stanica. Nikad kraja. Ono sto sam vidjao na livadi RTF da valja za pocetnika je KYOSO TRENER, ALFA TRENER ali ovo su motorni modeli. Za savet oko elektro ja sam naucio da letim uz pomoc PARKY modela ali sam predhodno kupio dobru stanicu i sam sam birao motor i bateriju. Ako sm ti bar malo pomogao drago mi je pozdrav od Gileta
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version