Ovaj topik je otisao skroz u drugu stranu ali neka. Danas sam bio na Galovici sa klincem i nazalost nisam mnogo ostao jer je njemu bilo hladno. Ali moram da priznam da sam se iznenadio kada sam video koliko ljudi ima i sa kojom opremom
. Uglavnom se vozi Kyosho Inferno 1/8 nitro u raznim varijantama. Ovo je jako dobro jer onda razmena delova ispadne vrlo jednostavna!
Mislim da se definitivno stvorila kriticna masa i da je sada samo potrebna lokacija za koju je poznato da se ljudi tu okupljaju i bice zabave i voznje svaki vikend kao sto je to slucaj sa avionima na 13. Maju. Kada vec pominjem 13. Maj, na putu ka aerodromu kada se skrene na makadam posle jedno 200m sa desne strane postoji fantasticno mesto za voznju autica. Posuto je sitnim sljunkom (neko krenuo da zida pa odustao, izvrsio samo pripremu terena pred asfaltiranje) koji je jako dobro utaban, kvadrat 50x50 metara idealno za voznju! Fale skokovi ali se i to da napraviti. Jedino sto moze da bude problem je relativna blizina aerodroma (700m vazdusna linija) i mesanje frekvencija sa avio modelarima za one koji jos uvek nisu presli na 2,4GHz.
Ja definitivno nastavljam sa sklapanjem moje Ultima RB5 pa se nadam da je napokon i probam za naredni vikend!
poz