Kratka prica 06.februar.....
...i tako krenemo kumara(Serhio) i ja da se provozamo do jezera (Skadarskog) da snimimo neku povoljnu lokaciju za letenje... ... taman krenuli kad naidjosmo na neobican prizor na ulicama Podgorice...
...zagledasmo, pogledasmo i nastavismo dalje.... taman izadjosmo iz PG-a ... kad ono ne tako nesvakidasnji, ali izuzetno lijep prizor...
... da da.. tamo neki srebrni Bimmer prolece pored nas....mmmmmmmmmm...........
...i nastavimo mi tako dalje..... i sretnemo voz.. te ja iskoristih priliku za jednu produzenu ekspoziciju :-)
...i tako mi stigosmo do Virpazara, kad ono medjutim nekakvi dani ukljeve auuuuuuuu milion automobila i ljudi, te sto nam je za ciniti razmislismo punih 10 sekundi i odlucismo da produzimo da mora plavoga... i tako prodjosmo mi kroz tunel (Sozina)...
...nakon malo voznje stigosmo na plazu zvanu Buljarica, te ti se mi raspakovasmo i pocesmo da mrdamo prsticima.....
...vrijeme je bilo prelijepo, oko 16 stepeni, blag vjetar sa mora...
...letilo se prelijepo, vjetar stedio baterije..... medjutim... Cularis je odjednom dobio problem mehanicke prirode, cudni zvuci zaparase tisinu, te kumara obrnu Cularisa na slijetanje, ali iz neutvrdjenih razloga pomenuta tica je izgubila kontrolu,
zamahala krilima i BUUUUUUM!!!!!!!! na nos....
... slijedi kratak uvidjaj mjesta nesrece i strucni zakljucak uzroka i posljedice... motor je dobio vibracije u letu usled pukotine u nosacu motora, steta minimalna, samo spiner pukao... slijedi kratak remont ispijanje kafe dopunjavanje baterija i kretanje na litice iznad Petrovca.... odatle nema puno fotografija ali ce biti video snimak sa aviona i sa zemlje...
... na kraju smo sunce ostavili u retrovizoru i zaputli se kuci.... puni utisaka i dobrog raspolozenja...
... par kadrova koje smo snimili u povratku, za kraj ove pricice...