RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC 2012

<< < (15/24) > >>

SABURO:
Nije, moraćete da se isključite ranije tj. na petlji kod Banovaca i onda na centru Batajnice levo ka Zemunu. Kada dođete do Batajničke petlje uključite se na autoput i to je to.

Vidimo se.

Gabor:

--- Quote from: SABURO on October 05, 2012, 11:24:48 AM ---Nije, moraćete da se isključite ranije tj. na petlji kod Banovaca i onda na centru Batajnice levo ka Zemunu. Kada dođete do Batajničke petlje uključite se na autoput i to je to.

Vidimo se.

--- End quote ---

oK, hvala!!!  ()-()

zajo:
Vidimo se u Nedelju ondak  (pijemo)

branek:
Satnica takmičenja:

9:00-9:30Prijava takmičara9:45Prvi turnus Basic11:00Drugi turnus Basic12:15Treći turnus Basic13:30Pauza za Ručak14:30Proglašenje rezultata takmičenja15:00Zatvaranje takmičenjaSlobodno letenje
Ova satnica će se strogo poštovati, da bi stigli da sve završimo na vreme, plus da gosti koji se ne takmiče imaju vremena za letenje.

Tako da molimo sve da ne kasne, jer nećemo biti u mogućnosti da čekamo.

Pozdrav
branek

disljenko:
Drustvo imam jedno pitanje, da li je dozvoljeno da se skrene levo sa autoputa kad se ide iz prvaca zemuna ka zemun polju? Tj. to je ono skretanje za aerodrom neposredno pre one bezinse pumpe koja se nalezi prekoputa sa leve strane. Ja sam jednom prilikom sa drugovima isao na aerodrom i kad smo dosli do tog skretanja videli smo da stoji znak  za obavezan smer i pokazuje pravo (cinimi se da je bio taj), mi se zbunili i produzili pravo prema novom sadu :D. Kad smo na kvarno odradili zaokret za 180 stepeni nekako smo zavrsili na putu za surcin :D i tako je propao taj pokusaj odlaska na aerodrom. Hvala !!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version