RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC 2012

<< < (16/24) > >>

SABURO:
Jeste zabranjeno i ima znak, ali svi skrecu.

branek:
Dišljenko, nije dozvoljeno skretanje.

Ali neko to radi tako što ili skrene (pažljivo, ljudi se tu baš zaleću), ili idemo desnom trakom i onda se isključimo desno (suprotno od pravca za aerodrom), tu se odmah polukružno okrenemo, sačekamo da se raščisti put i onda pravo na aerodrom.

Možeš i da produžiš pravo pa da napraviš prekršaj kod bivšeg punkta policije, tako što se polukružno okreneš. To ne bih preporučivao.

Sledeća varijanta je da produžiš pravo, pa da se isključiš ka Batajnici, pa ispod nadvožnjaka polukružno pa se ponovo uključiš na autoput.

Najvažnije je da se bude obazrivo, tu ljudi umeju baš da se zalete.

Pozdrav

Anakin:

--- Quote from: disljenko on October 05, 2012, 11:55:31 AM ---Drustvo imam jedno pitanje, da li je dozvoljeno da se skrene levo sa autoputa kad se ide iz prvaca zemuna ka zemun polju? Tj. to je ono skretanje za aerodrom neposredno pre one bezinse pumpe koja se nalezi prekoputa sa leve strane. Ja sam jednom prilikom sa drugovima isao na aerodrom i kad smo dosli do tog skretanja videli smo da stoji znak  za obavezan smer i pokazuje pravo (cinimi se da je bio taj), mi se zbunili i produzili pravo prema novom sadu :D. Kad smo na kvarno odradili zaokret za 180 stepeni nekako smo zavrsili na putu za surcin :D i tako je propao taj pokusaj odlaska na aerodrom. Hvala !!!!

--- End quote ---

Ako mislis na ovo:

tu oduvek normalno skrecemo.

disljenko:
Hvala svima na info....vidimo se u nedelju.

Anakin link ka slici je pukao i ne prikazuje mi sliku ali razmeli smo se. Hvala !!!!

Gatti.Gatozza:
nije dozvoljeno, a zna da bude i opasno jer vozači iza tebe na tom delu nagaze po gasu kad vide da nema policije (koja inače ima običaj baš na tom mestu da stoji) i ne očekuju da ćeš zakočiti da bi skrenuo levo, tako da je dolazilo do rizičnih situacija. ja skrenem kada nema nikoga iza mene i kada ne ugrožavam nikoga. u suprotnom, isključim se desno, sačekam da se autoput očisti pa pređem levo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version