Imao sam čast i zadovoljstvo da dam i svoj lični doprinos uspešno održanom takmičenju F3A, tako reći nezvaničnom prvenstvu Srbije. Čestitam takmičarima, posebno pobednicima, organizatorima, sudijama, pomoćnicima, donatorima i gostima. Verujem da su svi uživali makar kao ja, pa još i u Giletovom pasulju. Sve u svemu bilo je odlično, treba to ponoviti što pre.
Šta reći o letenju i takmičarima. Aktivno takmičara 14-1 (da ne basuziram), uz to bar još toliko sa modelima koji su ostali pored a i u prisutnim automobilima, pa oni koji juče nisu mogli da dođu,
to je već cifra od preko 20 uglavnom mladih željni dokazivanja i nadmetanja. Modeli neki baš za F3A, neki skala modeli, ali svi dobro opremljeni i vrlo ozbiljni. Nivo pilotiranja po mojoj oceni zavidan, neki mogu slobodano već danas na međunarodnu scenu, ne bi nas obrukali. Očigledno da puno lete i to se vidi. Disciplina odlična. To sve samo govori da evo posle trećeg takvog susreta na AD "13.maj" dolazi vreme da ovi naši skupovi prerastu u zvanična FAI takmičenja, pa da iduće godine to možda bude međunarodno prvenstvo Srbije u F3A, ali treba pažljivo odvagati sve "za i protiv" pa doneti odluku, jer to sve i košta. Naravno prvo
pitati takmičare, šta oni žele, i mogu ...
Bez obzira na sve juče sam proveo jako lep, i angažovan nedeljni dan sa prijateljima, i uvek ću se odazvati ovakvim skupovima da i ja doprinesem bar malo ... Ja lično pun sam pozitivne energije.
Pozdrav svima,
Dobro nebo, dobro letenje
Slobodan Midić