RC MODELI HELIKOPTERA > PITANJA POČETNIKA O HELIKOPTERIMA
Kineski helikopteri - za i protiv!?
DrazaFFT:
evo sta sam napravio,
Vaci:
iiiiiiiiiiiii....?????
Jel leti?
Kad postavljas slike klikni na ikonicu za slike dok kucas poruku, i taj link postavi tu gde blinka kursor. Tako ce se slika videti na strani ovde.
DrazaFFT:
leti samo mi se cini da mi se mnogo vise (brze) rotira u levu stranu, nije ranije toliko....
plus sam usput napravio i training gear, isto od zica kisobrabna, samo nisam jos pingpong loptice stavio.
i moram ti reci da si apsolutno bio u pravu, uzivao sam muceci se da sve to uradim, nemam bas iskustva sa alatima, tehnicko mi bas i nije bilo medju omiljenim predmetima tako da je trajalo mnogo vise nego nekom spretnijem ali stvarno sam uzivao...
Vaci:
Mislim da si preterao sa onim metalom od klema, mislim da su zice same dovoljno teske. Pazi sta dodajes, jer ako mu dosta povecas masu motori ce jace raditi, i brze nastradati. A mislim da nove neces naci obzirom da je kinez, a i da nadjes... ceo heli je dosta jeftin.
Caka sa flybarom je da bude najlaksi moguci, ali da ti i dalje pruza dovoljno stabilnosti. Eksperimentisi malo, mozda leti i bez tih tegova, ili bar sa manjim.
Drugo mislim da je flybar mnogo dugacak, mozes da ga skratis jedno 30%, jer moze da ti udara u donje elise. To je par predloga na prvu loptu.
Svaka cast, videces koliko se to lako popravlja kad udjes u stos. :)
DrazaFFT:
e skratio sam flybar i skinuo sam kleme i mnogo bolje leti, sad vidim da su se motori mucili. jel moguce da zbog teskog flybara glavni rotor nije mogo da postigne brzinu donjeg i da zato nisam mogao da ga utrimjem da se ne rotira u levo?!
oce li mu biti veliko opterecenje ako stavim training gear koji sam napravio, tj oce li moci da leti, kontam da nije tezak....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version