RC MODELI HELIKOPTERA > PITANJA POČETNIKA O HELIKOPTERIMA

Kineski helikopteri - za i protiv!?

<< < (7/15) > >>

Vaci:
Za FP100 ima ljudi na ovom forumu koji kazu da je dobar, a za HK190 ne znam. Odluka je na tebi. Ja bih ustedeo jos para za jos bolji FBL ali ako bih morao da biram uzeo bih FP100.
I da... uzmi mode 2.

IVAN3D:

--- Quote from: DrazaFFT on November 05, 2012, 03:42:24 PM ---Vidim da je FP100 na "backorder" da li je bolje da cekam ili da odma uzmem hk190?

igra li meni, apsolutnim pocetniku, igra ulogu dal je mode 1 ili mode 2 verzija. vidm da je ista cena

--- End quote ---

Mode2 moj glas ide za FP100 jer ga imam vec neko vreme i neunistiv je a leti prosto neverovatno!
I odma predlazem par baterija http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21468__FP100_Helicopter_3_7v_120mah_Li_Poly_Battery.html mada uz sam helikopter dolaze dve i pune se za oko polo sata....

Pozz

P.S. FP100 ima i RcSrbija (ako ga imaju na stanju).

DrazaFFT:
nema ga na stanju a i izadje bar 20e skuplje, jeste da je manje cimanja nije mala razlika  :(

nego uzeo sam ovog mog kineza da "popravljam" skinuo sam zicu sa starog kisobrana pa pokusavam da zalepim umesto flybara, valjda ce ispasti nesto....

Vaci:
20e skuplje al ga dobijes sutradan. Druze mislio sam da popravis fabricki flybar a be da pravis drugi. Zato sam ti rekao da slikas i postavis da vidimo u cemu je problem, mozda ti pomogne neko nekom idejom.

DrazaFFT:
znam druze al nemoze da se popravi kad ne mogu da nadjem jedan krak, tj krak sam nasao ali tegica nema nigde, odsekao sam drugi krak i zalepio zicu na preostali deo flybara, u principu i dalje popravljam stari, valjda ce da poleti...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version