RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Turnigy 1/16th Mini Rally Extreme

(1/6) > >>

vladasimon:
Pozdrav ljudi!
Pre nekog vremena mi je stigao ovaj simpatični autić i moram vam reći da sam za sada prezadovoljan!
Ne bih da ispadne reklama za HobbyKing ali mislim da za ovakav kvalitet i performanse, koje pruža za nekih 70-80€, koliko izđe sa sve dostavom, nemoguće dobiti na drugom mestu.

Odlična zezalica za male pare  ;)  Pošto idu hladni dani, evo prilike da nabavite svoj primerak za neke zatvorene terene. Mislim da je za tu varijantu idealan. Ja ga bukvalno svuda nosam/vozam u rancu/gepeku, i kad se ukaže prilika okrenem koji krug.  ;D

Za sada nisam imao nikakav peh, sve je na mestu a delovi i nadogradnje su dostupni po smešnim cenama!

JLZ:
:)

Planiram da uzmem te tockove za KMI i voznju po asfaltu. Kako ti se cini njihov kvalitet?

Sta je unutra? Mogao si koju fotku bez maske :)

vladasimon:
Ha...biće!

Ma gume se za asfalt lepe ko muve za  (___) lepak! Kvalitet dobar! Ja sam planirao da uzmem one njihove za drift, da malo isprobam ...

Ispod maske se krije zver  :hehe

Ovde imaš neke detalje...

Evo još malo slika...

Točak u krupnom planu  ;)

duke:
Pravi zvrk,svidja mi se

JLZ:
Odlicne slike!

Uz one za drift se dobiju i adapteri za 12hex?!

Koliko mi se cini, uz par delova se lako pretvara u off road varijantu jer im je baza ista (mozda je servo ipak jaci kod offroad verzije).
Slaba tacka je onaj zupcanik (prvi od motora). Lako dotakne podlogu (mada tesko kod tebe jer vozis po asfaltu...). Krti su i oni "knuckless" na prednjim tockovima. Ali to Vlada moze vise da ti kaze...

Cene rezervnih delova su hit :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version