RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Turnigy 1/16th Mini Rally Extreme

<< < (2/6) > >>

vladad:
Da ima nekih delova koji su loši ali ipak poredjenje smo radili sa KMI tako da je to "loši" relativno. Ali mislim kada bi poredili sa nekim drugim proizvođačima tipa ANSMAN,REELY... ovi naši Kinezi su extra i po kvalitetu i po ceni modela i delova.

Gume su extra JLZ moramo i mi da uzmemo da ne cepamo one naše za 8,40dokica.

Auto je super narocito ova verzija ! :)aplauz

--- Quote from: JLZ on October 25, 2012, 08:43:07 AM ---Odlicne slike!

Uz one za drift se dobiju i adapteri za 12hex?!

Koliko mi se cini, uz par delova se lako pretvara u off road varijantu jer im je baza ista (mozda je servo ipak jaci kod offroad verzije).
Slaba tacka je onaj zupcanik (prvi od motora). Lako dotakne podlogu (mada tesko kod tebe jer vozis po asfaltu...). Krti su i oni "knuckless" na prednjim tockovima. Ali to Vlada moze vise da ti kaze...

Cene rezervnih delova su hit :)

--- End quote ---

mrburns:
Ja sam vlasnik Buggy-a Turnigy......i ako me je carina odrala opet mi je drag :)  sto se tice delova, na zalost jako su krti, plastika jbg xD  najveci promasaj je sto na off road model nisu napravili neki stitnik prednjeg dela, rol bar neki....posle par lomljenja prednjih delova na gluposti, ja sam uspeo da napravim neki mali rol bar, i dosta znaci...ono sto trenutno zelim jeste da stavim tockove sa 1/10 modela....pa vas iskusne i upucene pitam, posto sam ja aero modelar i nisam uopste upucen sa ovim a gotivni su mi, kakav meni adapter treba da bih ja upasovao te tockove....gledao sma neke adaptere na Hk al neki kazu da ne mogu oni i ako se dimenzije slazu. 
jel ima neko ko je pravio te male adaptere za 1/16model..?  (<--)

vladasimon:
Da, ne slazu se jer njihovi 1/16 modeli imaju hex 8mm i rupu za osovinu 3mm. Problem je sto na 1/10 tockove u vecini slucajeva ide  hex 12mm rupom od 4mm.

Ono sto sam ja video kao resenje, a svakako sam planirao, je kupovina ovih tockova uz koje se dobijaju hexovi 12mm za osovinu 3mm. Da li se mogu posebno kupiti, ne znam.

mrburns:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__23498__Red_Aluminum_Wheel_Adaptors_with_Lock_Screws_4mm_12mm_Hex_.html
to su ovi adapteri samo sto je kod ovih adaptera minimalni precnik rupe osovine 4mm a na 1/16 je 3mm ne znam zasto ne rade ovakve....

vladasimon:
Mislim da se kod ovih adaptera 4mm odnosi na sirinu odnosno debljinu hexa, ne na precnik rupe ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version