RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Reely 1:10 audi S5
Postovanje svima.
Evo da se pohvalim postao sam vlasnik gore navedenog modela. Model nije trenutno u voznom stanju posto mi je drajver iliti ESC za motor crknut, bar pretpostavljam ali proverice se veceras sve. Za prvo opazanje dobro je izradjen ali treba da se vidi i na delu. Stanica je na 2.4GHz....
Evo i par slicica:
Pozdrav Bojan.
Namesteno sve sad se ceka dan bez kise da se isproba.... (yay)
Model je proban i ide super mada imam jedno pitanje pa ako neko zna nek mi odgovori. Kada dam pun gas na pocetku model krene izvanredno da ubrzava i kad dodje do maksimuma (100%), a to je jedno 4m od kretanja imam utisak da mu snaga opadne na 75-80% i da tako nastavlja da ide tj uspori se malo. E sad da li to tako treba ili sam ja nesto zeznuo dok sam ESC namestao pa je isprogramiran tako ? Motor je modelcraft 10T dok je ESC modelcraft EL66707ACO nemam nikakva upustva pa ne znam da li to tako treba da radi model ...
magic:
Losa ti je baterija.
poz
osy:
Reci mi molim te, na tom modelu koji je odnos malog i velikog zubčanika i koloko obrtaja ima motor? I ja sam šmekao taj auto u Conradu, hoću da spakujem jedan 1/10 on road... I da li znaš otprilike koliku brzinu može da razvije i sa kojom baterijom.
Hvala!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version