RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Reely 1:10 audi S5
Razmisljao sam i ja da je baterija mozda u pitanju ima da je proverim. Odnos zupcanika je 1:3.2 , obrtaj motora stvarno ne znam posto nisam nasao nigde specifikacije gde bih mogao to da vidim. Brzina mislim pise na kutiji 55kmh ali to moze i d pise i 300 kmh totalno netacno, a baterija je 4000mAh 7.4v. E sad ne znam odakle si ali ovde u Novom Sadu cesto bude da donesu robu sa greskom iz Conrada i bude dosta modela aviona, helikoptera, po koji automobil, razne opreme pa cak i balze.... a greske su uglavnom neke sitnice dok su cene izuzetno male u odnosu na pravu cenu.
Soko:
a gde si to kupio u novom sadu, i za koliko?
E izvinte sto nisam odmmah odgovorio bio sam zauzet... Pa na najlon pijaci romi koji donose stvari iz nemacke i austrije pojave se i oni sto donose robu sa greskom iz conrada pa bude svasta .... Ne budu svaki put u Novom Sadu cesce budu u Beogradu... Pa tu smo mi samo niko da se oglasi da je iz Novog Sada sto se tice automobila :)
Soko:
a koliko te je izaslo sve ovo, msm limuzina i stanica? :D
Automobil namesten mogu reci da sam skroz zadovoljan sa njim. Nisam imao prilike jos da ga uporedim sa nekim slicnim modelom, inace model perfektno ide i bogme brzo..... :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version