RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Kako NE leteti multirotor
danko:
Cenim da to na 0:58 nije dim nego odsjaj na objektivu.
fenix:
Ovo je po principu plug and fly, ali kako :sljus Naravno ljudski faktor na prvom mjestu.Nemoguce da nisu vidjeli dim na samom startu pa i da nisu "pilot"nije je vidio da se nenormalno ponaša u samom startu.Ali imajući u vidu da im je ovo mozda 3-4 let neiskustvo je odradilo svoj posao.
"Pilot" ga je bez razmishljanja shibnuo kakav kralj.Prilikom svakog starta prvo se provjeri kako okto reaguje na komande da li pegla kako treba pa onda pooolako.Kod ovih je baš dobra chek lista prije leta i u toku leta tako da su zaboravili i kameru uključiti.
Sva sreća što nije niko povrijedjen a za njihovu štetu i oni ne mare, hladni kao shpriceri barem tako izgleda mmmm
norrin radd:
Kad je pala letelica on se odmah hvata za telefon i verovatno zove onoga koji mu je sklopio i podesio letelicu, da se zali kako je pala zbog loseg sklapanja i podesavanja.
Verovatno se zato ne nervira... da je on sam sklapao, podesavao itd. ne verujem da bi ostao tako hladnokrvan... ili ipak...
dandi:
Koliko sam ja razumeo, izbio je neki kratak spoj jer su onim plasticnim steznicima (zip ties) pretegli neke delove (mada meni deluje kao da je pregoreo jedan blctrl)
Inace, radi se o http://highspy.co.nz/ koji se bave tim poslom ne bas kratko, ali koliko vidim sada su skinuli sve snimke sa sajta
dandi:
takodje, pilot je poleteo sa fpv naocarima, sto je po meni u ovakvim urbanim uslovima suludo...
ipak, spektakularno se puse ove lipo baterije :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version