RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
GAMA 2100 EPO ARF by Pelikan Daniel
Nitronen:
Cestitam Nedbojsa na kupovini i hvala za ovaj review.
Ja se vec nekih mesec dana dvoumim izmedju ove Game i Radiana Pro i sve vise mislim da cu uzeti Gamu.
Ali bih voleo da cujem neki savet iskusnijih o tome koja je od ove dve jedrilice bolja za pocetnika. I cime Radian Pro opravdava vecu cenu?
magic:
--- Quote from: Nitronen on November 19, 2012, 05:33:29 PM ---Cestitam Nedbojsa na kupovini i hvala za ovaj review.
Ja se vec nekih mesec dana dvoumim izmedju ove Game i Radiana Pro i sve vise mislim da cu uzeti Gamu.
Ali bih voleo da cujem neki savet iskusnijih o tome koja je od ove dve jedrilice bolja za pocetnika. I cime Radian Pro opravdava vecu cenu?
--- End quote ---
po obliku krila mozes zakljuciti razliku izmedju 2 modela koja si naveo. Radian je poznat da jako dobro jedri, ne retko se moze videti i na takmicenjima. Ovaj pelikan je vise model za zabavu, kao neka vrsta naprednog trenera.
poz
Nitronen:
Hvala! Znaci za jedrenje ipak Radian Pro.
MIODRAGTOMOVIC:
Imam Licno ovu jedrilicu par mjeseci i mogu da kazem jedrilica je stvarno vrh uradjena i ima dosta dobre performanse,ja sam u moju ugradio malo Jacu motornu verziju ubacio el motor 36xx 750kv esc 40a i baterije 3s3000 ,servoi su hitec 82mg digitalni i folder propeller 13x7 ,ova kombinacija finkcionise bez problema penje se vertikalno bez problema a start praktikujem iz ruke drzim jedrilicu na polovini trupa jedrilica u pravcu od 45stepeni puni gas dize ju ovaj motor bez problema,mada jedrilica ima veliki raspon krila i mora se paziti da se ne prave mnogo jaki akrobatski zahvati jer se krila savijaju bas mnogo al dvije karbonske sipke u krilu odradjuju svoj posao
popovicr:
I ja sam vlasnik jedne ovakve letelice. Kada se donese kuci, mora da se malo utegne. Odlepljuje se traka sa krila, lepljenje repa je jadno reseno, i servoi mi deluju lose. Na prvom letu sam je zakucao u zemlju posto mi je otkazao jedan servo. Nije joj nista veliko bilo, pa sam zamenio servoe na elevatoru i ruderu. Elerone nisam dirao posto nisam imao rezervnih servoa, ali evo jos rade. Ja je letim sa 3s 3000mAh opusteno. Motor je penje 45 stepeni bez problema. Nema potrebe za menjanjem motora. Ja moju bacam iz ruke na 2/3 gasa. Inace odlican avioncic da letis dok ti ne dosadi sa jednom baterijom. Vredi te pare.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version