RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu

<< < (28/45) > >>

Gabor:
Za ponašanje, šta reći, sramota!!!!  :sljus
Što se tiče love za košenje, evo, od mene biće opet 20 ili 2200, videću. Na to možeš/možete računati...

Pozz

P.S. Znači onda vidimo se negde tek 20.07. što se tiče letenja?

mirce:
Padobransko prvenstvo je završeno u nedelju (ako sam dobro obavešten).

Što se tiče situacije oko nas modelara, ja nisam bio na aerodromu od onda kada sam zadnji put ovde pisao.

Pošto idem na godišnji, mene nema jedno mesec - mesec i po dana, tako da znate pa se dogovarajte oko odlazaka i košenja...
Para za košenje modelarske piste ima još 1500,00 dinara (treba 20,00 evra po košenju), spisak ko je i koliko dao sam postavio i više nemam namere da potenciram tu stvar.
Sem Gabora koji je napisao predhodni post, niko se nije javio, a kamoli nešto preduzeo...
Telefon čoveka koji kosi možete dobiti od mene, kao i tih 1500,00 dinara koji su preostali...

Pozdrav

Mirče

Gabor:
Mirče, u PM ili SMS pošalji molim te broj Kirša, pa da ga kontaktiram po potrebi. Hvala unapred!

Ostali, ako neko želi da idemo na letenje neka se slobodno obrate meni pa da se dogovorimo oko košenja, letenja itd... Malo bi mi bilo glupo da idem sam na letenje  mmmm

Pozdrav!

mirce:
Poslato...

Kad se bude kosilo, napiši da se zna da je pista sredjena...

Pozdrav

Mirče

mirce:
Danas me je zvao Kirš i rekao da je jutros nešto kosio na aerodromu, pa je usput pokosio i modelarsku pistu.
Eto čisto da znate ako ćete ići na  (<--)

Koliko čujem, Gabor planira da ide na letenje u subotu popodne...

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version