RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
Gabor:
da, ja dolazim 99.9%, stižem oko 16.30-17h
Pozdrav i vidimo se tamo
(<--)
Gabor:
Letelo se i danas na Čenejskom aerodromu. Rolf i ja smo stigli prvi. Modelarska pista friško pokošena, vetar je duvao baš u pravcu piste, prema Novom Sadu...
Rolf je leteo tricopter, a ja prvo CAP, a posle Extru
Malo kasnije nam se pridružio Jole sa Rhapsody , a zatim i Mirče sa Hellcat
Dok smo mi leteli, Mirče i Jole su uživali u lepom popodnevnom danu
Kad sam treći put poleteo Extru, posle nekih 5-6 min letenja motor je promenio zvuk. Nisam puno oklevao, sledelo je sletanje. Popustili su šrafovi od auspuha :sljus
Nisam hteo na terenu da ga vraćam ali bilo mi je i dovoljno letenja za ovaj put. Zadnji let je napravio Mirče, i kao i uvek, priči nikad kraja
Pre nego što je Jole krenuo kući, dobili smo malu istrukciju kako sad da vozimo do kuće...
... i na samom kraju dana, Mirče mi je uručio planove, short kit, kapotaž, poklopac kabine i spiner od FW-190
mirce:
Još jedno lepo druženje...
Najinteresantnije je da je Bečejski Modelarski Kombinat postao vlasnik još jednog lepog projekta - Meister Sale Foke Wulf-a 190.
Nadam se da će Gabor zaopčeti novi topic u delu Foruma sa skala modelima i da ćemo opet svi uživati u izradi, kao što trenutno čitamo o Štuki...
Što se tiče mog dela priče od uče, dva lepa starta sa Hellcat-om, sa kojim stvarno uživam i volim da ga nosim na letenje.
Ono što je možda interesantnije za mene, je da sam se juče sa Joletom malo prošetao po glavnoj pisti na Čenejskom aerodromu i mogu vam reći da je deo piste koji je peralelan sa našom modelarskom pistom, veoma pogodan za prvi start sa Galebom. Utisak nam je da je taj deo dosta ravniji od naše modelarske piste (nije talasast), malo je i širi, a o dužini ne treba trošiti reči.
Pozdrav
Mirče
Nenad Miklusev:
Nenad Miklusev:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version