RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
englez:
Bravo Bate!!! :)aplauz
Vratim u NS sledicni nedilje, ako ti pustis temperature malo gore onda Ja ću doći i srušiti nešto.
(pijanoo)
brainstorm:
Pozdrav svima! Novosti vezi sređivanja modelarske piste na Čeneju su sledeće:
- U narednih par nedelja ćemo videti da li ćemo uopšte valjati pistu ove godine. Zavisi od toga u kakvom je stanju. Od ovoga će zavisiti i konačna visina novčanog učešća. Ako ne bude valjanja, napravićemo novi proračun u sličnim odnosima, za lokalce koji žele da učestvuju i često će dolaziti i drugare "iz daleka".
- Za jedan od narednih vikenda organizovaćemo radnu akciju ponovnog čišćenja kruga. Trebalo bi da je u pitanju daleko manji posao nego prošle godine. Ove godine ćemo poprskati sa totalom, tako da više neće biti trave. Prošle godine se ovo pokazalao korisno u toliko što nema opasnosti da će se model uništiti ako prošiša kraj piste.
- Još jednom da naglasim. Ova akcija nije, niti može biti obavezna za sve modelare u NS samim time što je sportski aerodrom Čenej praktično javno vlasništvo. Dakle, niko nije obavezan da bilo šta plati ili pomogne. Naravno, bilo bi lepo i drugarski da svi zainteresovani to ipak urade ili bar na neki drugi način pomognu, kako mogu. Hvala vam najlepše svima unapred!!!!
- Sva pitanja, ideje, predloge, želje, strahove i pozdrave šaljite meni na PM na ovom forumu.
Bane
mirce:
Pošto je Bane preuzeo inicijativu, evo da se "razdužim", jer su svi papiri i spiskovi od prošle godine kod mene.
Znači ovako, za valjanje i košenje modelarske piste sledeći modelari su dali sredstva:
- Gabor - 2000,00 dinara +20,00 evra
- Oskar - 4000,00 dinara
- Miroslav optičar - 4000,00 dinara
- Jole - 4000,00 dinara
- Mirče - 4000,00 dinara
- Dragan iz Bačke palanke - 4000,00 dinara
- Golub - 4000,00 dinara
- Vid (momak što je leteo helokoptere) - 3000,00 dinara
- Bane - 2000,00 dinara
- Sale - 1000,00 dinara
- čika Dule - 1000,00 dinara
- Aleksa je dao 10,00 evra
To su svi modelari koji su finansijski učestvovali.
Od tih para je plaćeno valjanje 120,00 evra, formirano udruženje gradjana "RC Pilot" - 8250,00 dinara, a ostalo je otišlo na košenje piste.
Što se tiče rada, koliko je ko puta bio, imate na početku prošlogodišnjeg topika o aktivnostima na Čenejskom aerodromu.
I još nešto, pre bilo kakvih aktivnosti vidite sa upravom na aerodromu da li sme i šta sme da se radi ove godine...
Pozdrav
Mirče
chupko:
Iako imam negativno iskustvo sa doniranjem za razne Rc manifestacije,dovodjenje sponzora,kupovine raznih poklona nekim ljudima koji ti se posle smeju iza ledja ogovaraju i vredjaju,ja cu doneti od srca litar bezina za tu kosacicu i majstoru ladno pivo pa nek ide zivot.
No,salu na stranu od Čupka 1000din pa nek ide zivot.
Pozdrav!
Rale:
Evo da se i ja "zapljunem" na pocetku sezone 2013.
Prvi izlazak u ovoj godini smo Neda i ja jedva docekali.
Predivno vreme, prakticno bez vetra, a temperatura divnih 20 stepeni.
Napravio sam dva starta. Jedan od 20, a drugi od 40 minuta i presretan otisao kuci.
Pozdrav, Rale
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version