RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona 2013 u Novom Sadu
englez:
--- Quote from: Avatar on February 05, 2013, 01:29:14 PM ---Danas bilo lepo jutro pa rekoh da malo razmrdam prste. Otisao sam na stadion Vojvodine ili ti danasnji naziv Karadjordje da se opustim uz helikopter KDS 450C. Evo par slicica :)
Pozdrav Bojan
--- End quote ---
Wow, To je bas dobro mesto sa leti.
(thumb) (thumb)
mirce:
Dragi prijatelji,
iskoristio bih ovaj topic da vas obavestim da ne računate ne mene oko sredjivanja bilo čega na aerodromu. Ovo znači da nemam namere da se angažujem oko valjka, organizacije sredjivanja kruga, niti bilo kakvih aktivnosti.
Prošle godine sam doživeo prilično razočarenja, prvo oko cele priče sredjivanja kruga i ponašanja pojedinaca vezano i za to i za ponašanje tokom cele letačke sezone.
Priča oko udruženja gradjana je naravno propala, kao skup Warbird Day. Naradili smo se i ja i moja supruga za ništa...
Ove godine sve se samo nastavlja...
Bane je trebao da napiše koju reč oko dogovora za plaćanje za ovu sezonu i naravno ni posle mesec i po dana nema ni reči o tome...
Nikakav predlog, nikakva inicijativa od bilo koga nije pokazana...
Iskreno, ne pada mi više na pamet da radim u ime svih, da zovem, da podsećam, da izigravam "dežurnog pandura", da skupljam pare, organizujem aktivnosti, vozim valjak, šaljam mailove i SMS-ove...
Ne moram da spomenem da pri tom više nema nikakvog zadovoljstva, ali ima troška i smejanja iza ledja, podjebavanja i mržnje.
Zato vas na vreme obaveštavam da se organizujete, da ne bude da "niste znali"...
Pozdrav
Mirče
brainstorm:
Pozdrav svima,
Da, Mirče je u pravu u toliko da nisam uradio šta sam obećao. Izvinjavam se svima zbog propusta. Nadam se da ipak nije sve gotovo pre nego što je i počelo.
Što se tiče sezone 2013 ovakav je dogovor bio. Modelari iz Novog Sada koji žele da učestvuju i očekuju da će često ići daće po 4000 dinara za godinu dana sređivanja aerodroma, a da drugari koji planiraju da povremeno dolaze a nisu iz NS-a, učestvuju u priči sa 2000 dinara za godinu.
Na taj način bi svi mogli da učestvovuju i svima bi bila obezbeđena relativno ravna i podšišana modelarska pista na našem mestu na Čeneju.
Osobe za kontakt u vezi ove priče smo trebali da budemo Mirče i ja. Nadam se da će se Mirče predomisliti, a ja ostajem i dalje u priči. Na žalost ja definitivno ne mogu da organizujem da se poslovi oko održavanja urade. Nemam dovoljno vremena. Ako ima dobrovoljaca, zamolio bi ih da mi se jave. U pitanju je nešto telefoniranja i možda nekoliko odlazaka do Čeneja ako se bude radilo valjanje.
Bane
Gabor:
Pa ajd Mirče da vidimo spisak imena ko je bio prošle godine i ko bi išao ove godine... Mislim da sam pre mesec dana i ja poslao povratni mail kad si poslao svima da se javimo... koliko nas bi bilo... Kakav bi bio plan za ovu sezonu... Tek kreće mart, proleće nismo još zakasnili oko sređivanja terena... Ja te razumem ako si popizdeo, ali onda barem daj neku podršku onom ko hoće da nastavi sa organizacijom. Ti znaš sve te ljude. Ja poznajem samo Kirša, ostale nisam ni video, iako sam bio dosta puta na aerodromu. Ako treba Banetu neka pomoć oko organizacije, eto koliko mogu, pomoćiću, iako sam 45 km, nema veze...
Ajd pozdrav i vidimo se ()-()
batans:
Penzionerska mladost.
Juce, 4-ti mart, suncan, vetrovit i prohladan je ipak bio dovoljno izazovan da nas dvojica, g.din Julije Edelinski, odskora modelar i moja malenkost, Bata Stepanovic, skoknemo do Ceneja. Kao posle svake zime, trava mekana, niska, Cenej onaj nas, stari. Julija za sada interesuju helikopteri pa je poneo to sto je imao, dve letilice kupljene u Extreme Toys-u. Odskora je u penziji a inateresovanje za modelarstvo je iz dana u dan sve vece pa je tako vec vlasnik "Aurore-9" a danas je stigao i poslednji paket iz HK i sada ima HK450 PRO-GP i apsolutno sve sto je potrebno da se bavi ovim lepim hobijem.
Njegova radoznalos je bila povod da i ja otresem zimsku prasinu sa nekih mojih modela, elektro Spree, glow Quest, Mini Titan.
Zima jos uvek traje. Savet od juce. Treba izaci ranije, mi malo okasnismo pa cim su se senke izduzile bilo je bas hladno.
I evo valjda je ovo pocetak modelarske sezone 2013-ta u Novom Sadu
Bata Stepanovic.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version