RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (22/34) > >>

Agama:
Ja pitam čika Velju(Magic) dal bi išao a on ne odgovara

Bigneda:

--- Quote from: Agama on March 11, 2013, 11:54:27 PM ---Vito 6+1 a ako nas je više nije problem za vivaro 8+1. Al mi neznamo koliko nas ide, za sad četvorica i vito je za sad prevoz.

--- End quote ---

eeee pa onda ne mogu da napravim plan sedenja i raspored modela ka ne znam koliki mi je tovarni prostor i raspored mase :)  :_D

...salim se, taj vito je nesiguran ko i prosi put, treba da proveris 100% jel raspoloziv ili NE ! sta ako se prijavi za vito a ne moz da ga uzmemo ?!

Ostalo je prosto i delimicno nebitno, najbitnije je da stignemo tamo bar do 12h da bi iskoristii malo i prvi dan ;)

Znaci pokret iz Beograda oko 02-03h, za tacno mesto cemo se dogovoriti, neki veliki bezbedan parking da mogu kola da se ostave i to je to  ()-()

Agama:
Ok. Vito je proveren i siguran je. Samo kiša je malo problem

magic:

--- Quote from: Agama on March 11, 2013, 11:55:56 PM ---Ja pitam čika Velju(Magic) dal bi išao a on ne odgovara

--- End quote ---

E Sale, vrlo rado ali me je poslao satro u zadnja 2 meseca. Ostao sam bez dilera u Beogradu u decembru, sto je bio vrlo ozbiljan problem, sada je to reseno i imam otvaranje 2 dana pred pocetak sajma, zamisli koje je to ludilo mozga ...

poz

vladasimon:
Da li u Madjarskoj ima ovako finih stazica i kakva je generalno situacija kada su u pitanju rc automobili, takmicenja i to ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version