RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Poseta i voznja na pravoj off-road stazi u okruzenju !?

<< < (2/34) > >>

Agama:
Eto, treba samo lepo da se dogovorimo i društvo da se skupi :). Naravno, ajd prvo da vidimo koliko nas ima, a Miloš
bi mogao da napiše kakav bi bio plan.

Bigneda:
Tema je zato i pokrenuta da svako da neki svoj predlog i vidimo koliko nas maksimalno ima. Nas par ce uvek da se skupi za 5min ali nije to cilj :)

Tacno vreme je jos uvek otvoreno i necemo ga odredjivati na brzinu, ideja je da probamo da se prilagodimo vecini posto svima je nemoguce ali eto da vidimo za pocetak koliko nas zainteresovanih ima (jel mozemo napuniti jedan kombi 7-9 ljudi) i koje bi vreme (dani) 'vecini' odgovaralo ?

Moj bi predlog recimo bio da se krene petak noc ili subota RANO ujutru da probamo da budemo na stazi u neko normalno vreme. Prvi dan mozemo da racunamo kao ceo na stazi ili da je samo malo obidjemo i upoznamo a da drugi ostavimo da bude ceo rezervisan za voznju (svako neka se izjasni), subota ceo dan tamo (staza ili okolina, priprema modela provere, podesavanja...), nocenje i nedelja ujutru odma prvi na otvaranju :) (ko za penzije ispred poste), ceo dan voznja i posle neke vecernje klope polako kuci...

Agama:
E pa Miloše lep si plan napravio. :)aplauz Kako bi bilo kad bi se npr.dogovorali do 1.februara,  a polazak bi bio oko 15-tog.februara tad neke subote i nedelje i naravno sve zavisno od vremena. Treba nam bar +15 stepena a za taj kraj blizu mora neće biti problem  :)

sman:
seres deluje zanimljivo, mada su mi soferi nesto zauzeti oko skole i fakulteta, a i igracke smo malo zabatalili...
ali nije lose da se ode dole, lepo izgleda ona staza... mmmm
prva polovina februara nije los termin...

matovic:
Meni odgovara vikend bilo koji... samo da se skupimo  ;namig .... lepo vreme ovih dana, moram da obrisem prasinu sa modela :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version