AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Brushless gimbali uskoro

<< < (3/18) > >>

djbojan:
Pazi, neminovno je da neko to dobro komercijalizovati i napraviti nalik zemnuse, kupis i ukljucis i koristis.

A ovo sto mi radimo to je zezanje, mada ce uskoro neko poceti da pravi motore motane za ovu namenu.

Vidis recimo slovenac, kopterworx, nasao je dobre motore neke firme i trazio u kini ponudu za proizvodnju po uzoru na te motore i uz dobru cenu i nalepljen slovencom brend i sad su ti motori na extra ceni.

mihajlo:
Da,Bojane slazem se sa tobom.
Nadam se da ce drajver tj elektronika biti dostupni kako svi najavljuju.Pa ako treba motacemo zicu.
Na kraju zar nismo modelari

djbojan:
Ja cu sutra poslati da se rade plocice u Ei-pcb factory, budu za neke 2 nedelje gotove, a taman ce i komponente stici u moje ruke, pa posle cemo lako, ne planiram zaradu, samo da se plati koliko je mene kostalo  ()-()

dandi:
Oko 500 evrica za ovakav gimbal sa sve stabilizacijom uopste nije lose, narocito ako se setimo da je photohigher najavio directdrive za gopro koji ce kostati 2000usd.. ovo je samar koji je trebao takvim proizvodjacima...
Bice ovo super godina po pitanju directdrive camera mountova...

tibeteagle:

--- Quote ---Bice ovo super godina po pitanju directdrive camera mountova...
--- End quote ---
Već odavno vidim isti scenario kao sa Kaptain Kuk kontrolerima. U HK komplet nosač za Go Pro sa elektronikom i motorima će biti ispod 100$.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version