RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
krakati thalon radi ko san
r-xx:
Motori su u potezu oko 20 A, 350W podeljeno sa 16 V = 21 A priblizhno, kontroleri su 40 A, mozhda u kicku sve povuche neki amper vishe, inace nominalnog leta to je sve upola. Ova baterija jeste bruka i iz nje sva snaga dolazi, tako da ona sa lakocom podnosi i ljutu vozhnju, nije ni mlaka...
Gps fino radi, naza ko naza, interesantan je ovako krakat i gabaritan, jako je vidljiv, deluje ko leteci krst ")
r-xx:
Butjuo sam neku sijalicicu ipak, otvorio ga za operaciju:
Nekako mi je najlepshi kad nije preterano osvetljen, deluje kulturno i chudno, daleko od kineskog bofla kao sto to stvarno i jeste, jer je sve kinesko na njemu, od shasije do elektronike..!!!
Zbog ogromnih krakova on okachen visoko izgleda skroz cmok... (fiu) (fiu) (fiu)
shone:
jeli jesu ovo TM motori?
r-xx:
T-motor i T-kontroler, fino rade, jedino sto setovanje kontrolera je manualno, a sad ove fore:
Za fail-safe na stanici T8FG rade samo sa orginalnim osmokanalnim prijemnikom, sa klonom nema fail-safe, a sa sedmokanalnim ima opciju da samo trotle upamti, radi se o verziji 5.0 ...
Jednostavno zhelim da ga ispalim u limite dometa i zhelim da mi izvan dometa fail-safe radi kako treba, i da ga fino vrne kutji ko shto to radi manualno u fail-safe..
(pijemo) (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version