RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

APM 2.5

<< < (4/53) > >>

kole_niš:

--- Quote from: djbojan on February 11, 2013, 03:45:02 AM ---..., prebacim u ALT hold, i sporo vrti motore, nikako da krene da se podize, i preko pola gasa i oooop evo ga, nekako cudno krece,

moram prvo u stabilize modu da ga dignem u visinu, i onda switch na ALT HOLD,

visinu pomera polako i lagano, sto mi se jako svidja, bukvalno drzi u cm visinu, i to samo na baro sensor koji je prekriven sundjerom.

--- End quote ---

Kad je  u modu Alt hold, pamti položaj Throttle sticka, neposredno pre prebacivanja u Alt hold. Oprezno sa Throttle, kad je u ALt hold, nek stick bude negde na sredini (kao za hover), da ne "propadne" prebrzo ili da ne ode u cosmos :)

Čestitke!

kole_niš:
Otprilike ovaj video trebalo bi da ukaže na stabilnost, preciznost, bezbednost i pouzdanost Arducoptera, obratite pažnju na vetar.

!

rolex:
Samo me zanima da budem siguran, radi se o APM 2.5, telemtriji i GPS modulu sa RC-Timera?

kole_niš:

--- Quote from: rolex on February 13, 2013, 12:10:11 AM ---Samo me zanima da budem siguran, radi se o APM 2.5, telemtriji i GPS modulu sa RC-Timera?

--- End quote ---

Da @Rolex,
RCTimer Combo paket, case  sam uzeo naknadno za ploču, celi paket izađe 145$ sa svim troškovima do Srbije, +Case 5$.

rolex:

--- Quote from: kole_niš on February 13, 2013, 09:05:08 AM ---
Da @Rolex,
RCTimer Combo paket, case  sam uzeo naknadno za ploču, celi paket izađe 145$ sa svim troškovima do Srbije, +Case 5$.

--- End quote ---

Hvala!

Ima li ko iskustva sa carbon fiber propelerima iz RC-Timer-a i generalno ljudi za hexu i motore do 900kv koje propelere uzeti?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version