RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

auto bez maske, ko svadba bez muzike

<< < (2/4) > >>

Agama:
Dottore izgleda stvarno extra! Nije ti ravan ni pininfarina  ;)

duke:
Sinoc smo pricali o varijanti za bagi maske,znaci izvodljivo je i uklapa se u cenu oko 80e,prva,stim sto ostaje kalup pa tako da svaka sledeca trosak je znatno manji,mozemo da napravimo po jedan kalup za MP9 ,Mugena i Agamu (famoznu)!! Dok,za ti pravis sledecu masku za koji Kyosho?

r-xx:

Ja pravim za inferno brushless, to bi trebalo danas sutra bude gotovo, kome sta treba tu vam je vrhunski maistor, pa sve sa njim u dogovor, ja tu nemam nishta osim da ga hvalim, slike sve govore.. Znaci sve u personalnom dogovoru, ja mogu samo da vam dam fon od legendarnog konstruktora, sve dalje dilujte..

Dobro je da neko hoce da se zabavlja i uradi neshto konkretno, inache svi sve znaju i umeju i mnogo su pametni, a konkretnog proizvoda ni traga. Ovo je konkretno uradjeno u skromnom budzetu i rezultati su tu!

(pijemo) (pijemo) (pijemo)

zgrmbust:
Zna li neko imaju li kad nas da se kupe Tamiya farbe u spreju za farbanje leksana - polikarbonata.  mmmm

Sava:

Još dve kareserije su odlivene. a ovo na slici je sirov neobrađen odlivak.  Boja zavisi od komponenata od kojih je odlivak napravljen, u principu radi se o istoj karoseriji.
E, ono crveno je "beba" karoserije o kojoj je Doca pričao. Sledi poliranje i izrada alata u kome će se moći odliti buduće karoserije.
Pozdrav,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version