AERIAL PHOTGRAPHY > OPREMA

Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

<< < (11/59) > >>

021nl:
BruGi  (nene)  , Alex   :mhm

Goran Scekic:
Pratim vas u zadnje vrijeme, pa se pitam... sta cemo u Evropu, Evropa je vec u Srbiji sto se tice tehnologije i maste.
Momci, svaka cast.

rajevic:
Dali ima u srbiji da neko pravi ovaj komplet i za koje pare ???

mini_fly_moriss:
Pozdrav kolege susjedi :)
Evo registirao sam se na forum prvenstveno jer je kolega vpilic svojim filmićima na našem forumu ostavio traga prema vašem forumu :) a nisam ni znao za ovaj forum do nedavno mmmm

Nego dakle i ja imam svoj beta gimbal i isto tako se mučim kao i svi vi da bi dobili mirnu snimku (neki za amatersko snimanje neki za profi), moja priča je malo drugačija.
Kako je priča krenula sa DDG-ovima među  prvima sam kupio martinez pločicu, pratio sam njemački forum i tamo samo se predbilježio za martineza v1. kada je došao martinez složio sam gimbal ali njihov kod radi užasno, samo upravljanje motorima i generiranje signala za motore je jako loše... igrom slučaja sam došao do jednog čovjeka koji je hacko alexovu pločicu i ponudio mi se da proba dali radi alex na martinezu i gle čuda radi.. radi za 80% bolje od švabe. no otom potom ne pitajte me kakko do hex-a od alexa nemam ga i sumljam da će ga biti u dogledno vrijeme (mislim na crakani hex). inače letim na KK 2.0 i jedan sam od rijetkih koji leti(letio) na Hoverfly PRO pločici koja će kasnije biti za HEX-u...

Plan mi je nakraju bio da složim najeftiniji quad za snimanje i za sada sam na dobrom putu, treba riješit vibracije gdje svaki puta isprobavam nove dodatke... u quad je uloženo 250€ (sa baterijama) cca manje više.. urednost nije na nivou jer sve je u debeloj beti na putu su mi novi motori sa rctimera pa ću probat novom metodom zavarit gimbal pomoću Druafix-a... glede motanja motora mislim da je to stvar prošlosti ako se ovi sa rctimera pokažu dobri..
Gimbal je složen za 10€,

Snimka koju sam snimio jučer

Tu sam da pomognem svojim iskustvima a i nadam se Vi meni, ako ima tko kakva pitanja rado ću odgovorit i pomoć jer iskustvo je najbolja škola samo je školarina vrlo skupa...

LP

mihajlo:
  mini_fly_moriss
Dobro dosao na nas forum. Gimbal ti radi odlicno snimka je stabilna,za nas koji se ne bavim profi snimkom sasvim ok.Ja isto pratim situaciju  sa gimbalom na flyflreak forumu i ocekivao sam da ce neko mozda hack-ovati alexovu plocicu.Neko je pisao na forumu da ce prodavati alexove plocicu.Dali ista znas o tome?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version