RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Rajker

<< < (23/69) > >>

tibeteagle:
Nekoliko primedbi i saveta. Pošto je model mali nemoj ga leteti daleko i nisko. Tako je bilo u zadnjem letu. Vidi se pri kraju video snimka da si ga već leteo dosta nesigurno. To je od puno letenja za kratko vreme, pa se gubi koncentracija. Treba praviti veće pauze između letova.
Problem je i to što letiš dva različita modela, koji se lete sa znatno drugačijim režimima. Puno puta si skidao gas na Migu i probao "jedriti". To si navikao kod jedrilice. Kod Miga je to kobno, jer on ne jedri i pri malim brzinama veoma brzo gubi kontrolu i brzo propada. Mig i slični modeli su vatreni modeli po prirodi i konstrukciji i uvek treba uživati sa njima sa što većom brzinom.
Šteta u opšte nije velika, pa nemoj da se ni malo sekiraš za to. Svaki model je ružan kada se razbije, ali je to dobro jer se nikada ne konstruiše za pad već samo za letenje. Stari modeli uvek osete nekeo da već ima ili stiže noviji i izvrše kamikazu.  :big smile
Kamera je odlična i snimci su oštri i stabilni. Interesantno je da je dubinska oštrina ovog objektiva veoma velika. Oštar je nos modela i sve čak i na više od 100m. Ipak nemoj da sa njom snimaš sa zemlje model u letu, jer se ne može pratiti i uživati. Skrati snimke koje postavljaš, jer veruj da niko nema više pažnje od 3 min.  (spava)
 ;namig

rajker:

--- Quote from: tibeteagle on July 17, 2013, 11:28:48 PM ---Nekoliko primedbi i saveta. Pošto je model mali nemoj ga leteti daleko i nisko. Tako je bilo u zadnjem letu. Vidi se pri kraju video snimka da si ga već leteo dosta nesigurno. To je od puno letenja za kratko vreme, pa se gubi koncentracija. Treba praviti veće pauze između letova.
Problem je i to što letiš dva različita modela, koji se lete sa znatno drugačijim režimima. Puno puta si skidao gas na Migu i probao "jedriti". To si navikao kod jedrilice. Kod Miga je to kobno, jer on ne jedri i pri malim brzinama veoma brzo gubi kontrolu i brzo propada. Mig i slični modeli su vatreni modeli po prirodi i konstrukciji i uvek treba uživati sa njima sa što većom brzinom.
Šteta u opšte nije velika, pa nemoj da se ni malo sekiraš za to. Svaki model je ružan kada se razbije, ali je to dobro jer se nikada ne konstruiše za pad već samo za letenje. Stari modeli uvek osete nekeo da već ima ili stiže noviji i izvrše kamikazu.  :big smile
Kamera je odlična i snimci su oštri i stabilni. Interesantno je da je dubinska oštrina ovog objektiva veoma velika. Oštar je nos modela i sve čak i na više od 100m. Ipak nemoj da sa njom snimaš sa zemlje model u letu, jer se ne može pratiti i uživati. Skrati snimke koje postavljaš, jer veruj da niko nema više pažnje od 3 min.  (spava)
 ;namig

--- End quote ---
mmmm  ;namig  :big smile

rajker:
 mmmm Ne mogu ja da ostanem na jednom avionu od izoflora.Krenuo sam jos jedan model da radim

eurofighter typhoon

Eto za tri dana dovde sam stigo

sad cemo malo usporiti,jer traba i racunati,sta ,gde,kako.Doduse i dosad sam racunao jer sam prepravio semu sto se tice otvor elise umesto 6 na 7 inca.

rajker:
 mmmm   eurofighter typhoon u zavrsnoj fazi,skoro da moze na maiden flight.Danas mi stigo paket za Lil Ripper,tako da se moze raditi.Juce sam se opet obnovio sa jos jednom jedrilicom,Radian pro.Tako da neki modeli mi nestaju,neki stizu u hangar

:big smile

vladasimon:
Taman da nam uporedis Juniora i Radiana, prednosti i mane ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version