RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Linea Elektro 2,56m Topmodel CZ
magic:
E sada si me obradovao :)aplauz. Ja definitivno planiram da MaxIon poleti na prolece pa cemo zajeno na neku padinu! Neka je sa sreom!
poz
Anakin:
--- Quote from: magic on January 18, 2014, 09:32:37 PM ---E sada si me obradovao :)aplauz. Ja definitivno planiram da MaxIon poleti na prolece pa cemo zajeno na neku padinu! Neka je sa sreom!
poz
--- End quote ---
Hvala, druze. Sjajna ideja. Samo padinu da nadjemo. :mhm
Anakin:
E pa približilo se vreme da ova gospođica iz Češke poleti. Od price "ostalo je malo da se sklopi" nije bilo ništa. Cela je rasturena i sklapana od nule. Posebnu muku mi je napravila činjenica da je od prethodnog vlasnika stigla sa motorom koji je za broj manji od preporucenog. To u teoriji nije neki problem jer sam tu rayliku kompenzovao upotrebom 4S baterije, umesto 3S, koja je preporučena. Muka je bila naći bateriji mesto jer 50g manje u nosu joj je jako falilo. Inace, 4S staje u trup, ali duboko u nosu, na domak motora, i cak malo ide u stranu da ne bi udarala u konektore na motoru. Sad je sve na svom mestu, ostalo je samo trimovanje i miksovanje. Zahvalio bih se Nikoli koji mi je puno pomogao, Goranu koji mi je od Stopara doneo spiner i veljku koji će tek da pomaže. ()-()
Evo i ženske. Ordinacija nekima jako dobro poznata.
Johann:
Ptica izgleda odlicno, svaka cast.
Pitanje: kojim srafovima je izvedena veza krilo-trup? Ne vidim na slici da li su to plasticni srafovi?
Da li je horizontalac trajno zalepljen ili moze da se demontira zbog lakseg transporta?
pozz
Anakin:
--- Quote from: Johann on May 25, 2014, 06:12:24 PM ---Ptica izgleda odlicno, svaka cast.
Pitanje: kojim srafovima je izvedena veza krilo-trup? Ne vidim na slici da li su to plasticni srafovi?
Da li je horizontalac trajno zalepljen ili moze da se demontira zbog lakseg transporta?
pozz
--- End quote ---
Hvala. Trup krilo su metalni srafovi. Horizontalac je usrafljen plasticnim srafom a jedan mali je naknadno dodat kao anti rotation pin. Moze da se skine bez problema.
pozz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version