RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

WLtoys V959 micro quad

<< < (2/10) > >>

stevo:
Hvala vam svima .
Uspio sam da povezem 9X i quad v959.
Sada je totalno drugaciji, laksa kontrola i sve je bolje, cak znam da lebdim.
 :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm

peter.k:
Ovaj kvad nudi i mnogo više ,
Probaj sa originalnim stok transmiterom  da napraviš okret ( preventivno skini kameru, to će ga olakšati , sa 107 na cca 70 grama ,+ izuzetno promijeniti manevarske sposobnosti i brzinu reakcije:
Možda  može pomoći tebi ili drugima , ovaj opis komandi na TX -u;
-Dugme u gornjem lijevom uglu startuje ili zaustavlja snimanje videozapisa (5-i kanal ).
Kada video kamera ne snima, upaljena je zelena LED ispod svjetla kamera modula gore ;
- kad se snima fotografiju - crvena LED svjetla gore ; kada je snimanje videozapisa - crveno treperi .
-Dugme na gornjem desnom uglu služi za flip- okret naopačke za 360 stepeni . Za flip, prebacite na stopu od 100%, držite Flip dugme , i dati mu pun hod poluge dizalom ili krilcem (naprijed / lijevo ili desno -desnom polugom). Potreba da se usključi Flip dugme , podrazumijeva da slučajno okretanje na 100% neće biti moguće, kao kod modela V949 !

-Tipke-dugme na lijevoj strani LCD zaslona su za aktiviranje odgovarajućih stepeni osjetljivosti komandi : 40%, 60%, odnosno 80%.
-Gornje dugme na desnoj strani LCD zaslona aktivira 100% stopu; srednje dugme za uključivanje svjetla on/off,
poz,
Peđa

stevo:
Hvala Pedja.

peter.k:
 Zdravo
evo da se pohvalim,Danas sam dobio novu letjelicu wltoys V252, testirao ga u parku M.Stojanovic,BL ,i prezadovoljan sam sa njom,
okretnost,brzina,i skoro savrsena upravljivost,sa stock Tx. Nema
nikakvih problema sa "dropout",o kome se pricalo na forumu rcgroups. Zahvaljujuci 2 senzora,za stabilizaciju,moze se lansirati iz ruke,dapace samo se "baci" u  daljinu,i uz malo gasa vec leti. testirani domet oko 70_80 metara,bez problema u konekciji, cca 5/6 minuta leta sa baterijom od 250 mAh,forsiranog leta,sa ostrim manevrima.Preporuka. :)aplauz

Ivan Milenkovic:
Svaka čast :) Deluje mi kao zanimljiv kvad za letenje, kao bubica :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version