RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Naza m GPS - da li izlazi nova naza ?

<< < (4/9) > >>

vpilic:
Samo da se ispravim nije 3.03. vec 3.00

Meni su sve Naze radile dobro kako na qvadovima tako i na hexama.
Jedan kupac imao je problem jer mu je hexa driftovala, posle vise dopisivanja sa ekipom iz DJI oni su mu objasnili nacin ubacivanja nove verzije i nakon toga su svi problemi su nestali.
Ja sam bez obzira sto mi je sve radilo ok i bio zadovoljan kako leti ipak ubacio novi firm.
Kod mojih modela nakon ubacivanja 3.00 primetio sam da stabilnije lete i kao sto sam gore napisao imao sam slucaj pucanja elise na hexi i bez vecih problema uspeo da je vratim i sletim.

3.00 jos nije zvanicna verzija i ko zeli da je ubaci nek mi se javi na PM ili ko je vec ubacio nek ovde objasni nacin ubacivanja.

Ako je neko primetio cudno ponasanje ili da ima neki problem nakon ubacivanja novog firmware bilo bi dobro da se javi.

New Firmware found:3.00

Brief:The firmware v3.00 adds function of advanced calibration and four LED indicators. Please refer to the new manual;
1. New attitude stabilize algorithm, provides better maneuvering flight performance, especially flight without GPS module;
2. Add protection for Hexa-copter when lost one motor power
3. Automatically compensate the course deviation, to minimize the influence of the magnetic interference
4. Add the IMU Advanced Calibration function and sensor error self-checking
5. Add LED tips for the compass interference.
Downloading new firmware,please wait...
Download success,press Upgrade button to start...

PRILIKOM UBACIVANJA VERZIJE 3.00 OBAVEZNO SKINITE ELISE!!!!

djbojan:

--- Quote from: vpilic on May 03, 2013, 10:11:11 PM ---
PRILIKOM UBACIVANJA VERZIJE 3.00 OBAVEZNO SKINITE ELISE!!!!

--- End quote ---

Da ne bi bilo ovako kao meni  :sljus   oko 4mm ukoso pod kozu.....  a izlupao me po rukama , bio sam crven kao rak

sova:
strasno,rekoh ja da je ta naza opasna !!
jel to karbon elisa bila???

vpilic:
Nebitno je od cega su elise.
Sova Naza nije opasna ako se prati uputstvo za koriscenje.
Fabricki je crvena zica na DJI ESC-u iskljucena svi koji koriste drugi ESC slobodno nek izvade crvene zice.
Ja sam imao slucaj paljena motora dok sam koristio Turnigy ESC, nakon elimisanja crvene zice nisu se vise palili.

nebeski:
Na osnovu razgovora sa Bojanom rekao bih da je glavni razlog ukljucivanja motora to sto mu je predajnik bio iskljucen dok je naza bila povezana sa racunarom.

Ja kada nesto radim sa hexom na stolu obavezno Nazu dodatno prebacim u failsafe mod u kome sve moze da se podesava iz assistant-a a ona ne moze da se zavrti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version