RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Naza m GPS - da li izlazi nova naza ?
vpilic:
Dusko nisam razumeo "dodatno prebacim u failsafe mod" mozes li pojasniti.
Ovo paljene motora moze naneti dobre posledice a sa druge strane nije bas lako svaki put skidati elise.
vpilic:
Izasao zvanicno novi firm 3.1 za staru Nazu :)aplauz
Skinite novi Naza-M v2 Assistant Software v2.10
http://www.dji-innovations.com/download/naza-m-v2-downloads/
nebeski:
Kod mene se sa jednim tropolozajnim preklopnikom bira izmedju modova: gps, atti, manual.
Dok drugim dvopolozajnim bez obzira na polozaj prvog, kontroler prebacujem u failsafe.
Na stanici su napravljeni takvi miksevi da oba preklopnika uticu na vrednost U kanala.
Dakle kod mene se to svodi da failsafe preklopnik prebacim u aktivan polozaj.
Nisam pitao bojana koji prijemnik je koristio, dali je prijemnik imao svoj failsafe i kako je failsafe prijemnika bio podesen. Ispravno podesavanje bi bilo da vrednost na izlazu U kanala iz prijemnika u odsustvu RC linka bude takva da Nazu prebaci u njen failsafe mod. Ovako podesavanje aktivira RTH funkciju ako dodje do prekida linka u letu a na stolu sprecava aktiviranje motora bez obzira na vrednosti signala u ostalim kanalima.
--- Quote from: vpilic on May 04, 2013, 05:13:31 PM ---Dusko nisam razumeo "dodatno prebacim u failsafe mod" mozes li pojasniti.
Ovo paljene motora moze naneti dobre posledice a sa druge strane nije bas lako svaki put skidati elise.
--- End quote ---
banga:
--- Quote from: vpilic on May 04, 2013, 05:39:39 PM ---Izasao zvanicno novi firm 3.1 za staru Nazu :)aplauz
Skinite novi Naza-M v2 Assistant Software v2.10
http://www.dji-innovations.com/download/naza-m-v2-downloads/
--- End quote ---
znaci mogu kompotno skiniti taj assistant iako je to za nazu v2? i preko njega ubaciti 3.1 verziju a ja korstim obicnu nazu? moze li netko potvrditi tj dali je vec to uradio i letio s istom?
--- Quote from: vpilic on May 03, 2013, 10:11:11 PM ---Samo da se ispravim nije 3.03. vec 3.00
3.00 jos nije zvanicna verzija i ko zeli da je ubaci nek mi se javi na PM ili ko je vec ubacio nek ovde objasni nacin ubacivanja.
--- End quote ---
Ili ipak moram ici ubaciti ovu 3,0 koju je vecina i ubacila te primjetila bolje performanse u letu?
vpilic:
Ja sam ubacio i leteo. Sve je ok primetices da leti bolje.
Slobodno skini. On ce u staru Nazu ubaciti novi firm 3.1 ovo sad je zvanicna verzija :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version