RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Naza m GPS - da li izlazi nova naza ?
vpilic:
--- Quote from: sova on May 05, 2013, 07:59:47 PM ---ono za opasnu nazu sam se salio al neki su pogresno prokomentalisali ,sve u svemu dobro se bojean kod tebe zavrsilo ! :) (pijanoo) . a nova nadogradnja ce sigurno bolje raditi od stare citam na netu da je bruka koliko je dobra!
--- End quote ---
Ili sam ja pogresno shvatio ono sto si ti napisao :) (pijemo)
Bojane sledeci put nabaci neko cebe preko quada :_D
vpilic:
Bojane, koji nacin paljenja motora ti je izabran
Immeditately ili Intellegent ?
djbojan:
Vlado to sto ti pitas je CUT OFF, a ne pokretanje, pokretanje nema veze sa ovim, mozda si mislio na MOTOR IDLE SPEED ? Idle speed mi je skroz na LOW. Ali ovo definitivno nije bio low speed :_D
r-xx:
Ja apdejtovao tri naze, ma da sam ih preventivno drzhao rukom u sluchaju da se upale motori, ko da skida elise.. al eto sve je bilo ok.. fejl sejf nece da radi sa falsh risiverima..
vpilic:
Ja se navikao pa ga zovem tako :)
Ok kako ti je podesen cut off?
Meni je uvek na Intellegent a startovanje motora na sredini.
Pazi ja sam se zabrinuo nakon tvog slucaja paljena motora jer ti znas u kakvim uslovima testiram. Vi spojite podesite i pici dok ja skoro svaki dan nesto testiram menjam snimam itd.. i veruj mi da bar ja nemam nameru da svaki put skidam elise pa zato razmisljam i trazim uzrok koji je doveo do paljenja motora.
Tebi se ovo drugi put desava. Prvi put nakon ubacivanja 3.0 i sad ponovo na 3.1..
Ako je jos neko imao slucaj paljenja motora nek se javi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version